Výber notebooku - HP, MSI, Toshiba
a300-15c -> leskly cely, displej, telo, klavesnice...
a300-15v -> "PRO satellite" rada -> leskly je jen displej, klavesnice ani telo neni.
dam ti na ne linky, at vidis, jaky je mezi nim i rozdil:
15v:
http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-15v.html
15c:
http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-15c.html
a300-15v -> "PRO satellite" rada -> leskly je jen displej, klavesnice ani telo neni.
dam ti na ne linky, at vidis, jaky je mezi nim i rozdil:
15v:
http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-15v.html
15c:
http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-15c.html
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
polo píše:MSI nieje notebook a pokial viem ta znacka za nic nestoji hlavne na notebookoch(Je to asi jedina znacka vatsia ktorej vo viacerych statoch zakazali predavat), A velmi vela ich vyrobkov(okrem notebookov) za nic nestoji...
o com ti rozpravas prosim ta odkail mas taketo informacie o MSI. Vies vobec ze MSI komponenty uz niekolko rokov pouzivaju firmy IBM a HP, dali by do svojich stojoch nejaky nekvalitu a podpisali sa zato?
mam velmi rád ludi ktorý píšu po forach o notebookoch a doma maju nejaku sračku s 1,6 Ghz a 1G RAm atd....... a idu tu porovnavať niečo čo si pozreli na nete ..a nemaju o tom ani páru....další tu píše niečo o MSI a ani netuší čo je to za značku , resp. nepozná ju a hned je to podľa neho nekvalita pritom počuva Avril Lavigne-panebože....
ja mam MSI GX600PX-034CZ a možem každemu len odporučiť....je to jeden vážny book, s ktorým nemám a ani som nikdy nemal sebemenší problem...šlape perfektne a myslim si že si strčí do vrecka hocijake HP, či Toshibu v rovnakej triede...(mám ešte aj HP dv6830). Výkon je Ok, hry na to bežia s plným rozlíšením bez problemov. A ak je nejaka hra trošku náročnejšia, stači stlačit tlačidlo na pretaktovanie procesora, mimochodom ktore nemá žiaden podobný book...a hned sa procesor pretaktuje na 2,6Ghz....jedine výhrady ktoré mám na tento book je akurat lesklé šasi..nemám nič proti iným značkam..ale myslím si že hráčska rada od MSI je veľmi podarená...Hp 6830 čo mám je ku 600 kolobežka...apropo mal , alebo ma niekto z Vás MSI??? ked už posudzujete...či len zase bude "moj kamarat vravel"
kludne možete nadávať....ale skúsenosti su iné.....PEACE
ja mam MSI GX600PX-034CZ a možem každemu len odporučiť....je to jeden vážny book, s ktorým nemám a ani som nikdy nemal sebemenší problem...šlape perfektne a myslim si že si strčí do vrecka hocijake HP, či Toshibu v rovnakej triede...(mám ešte aj HP dv6830). Výkon je Ok, hry na to bežia s plným rozlíšením bez problemov. A ak je nejaka hra trošku náročnejšia, stači stlačit tlačidlo na pretaktovanie procesora, mimochodom ktore nemá žiaden podobný book...a hned sa procesor pretaktuje na 2,6Ghz....jedine výhrady ktoré mám na tento book je akurat lesklé šasi..nemám nič proti iným značkam..ale myslím si že hráčska rada od MSI je veľmi podarená...Hp 6830 čo mám je ku 600 kolobežka...apropo mal , alebo ma niekto z Vás MSI??? ked už posudzujete...či len zase bude "moj kamarat vravel"
kludne možete nadávať....ale skúsenosti su iné.....PEACE
- Chlebovnik
- guru
kidzero píše:kludne možete nadávať....ale skúsenosti su iné.....PEACE
Si ty zkušenosti povíme za rok za dva (teda, jestli se ti do tý doby nerozteče).
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Zpět na „Jaký vybrat notebook“