Notebook - ASUS EEE 7" UCM353 4 GB SSD 512 MB white
kdo se tady baví o skvělích asusech? nadpis tématu je jasně směřující k EEE
taky tady srovnáváš odpad ASUSu, sám si napsal že tě tvuj book, stál těžké prachy, tak si uvědom že u mě muj asus stál těžké prachy 47K, a nehodlám poslouchat takové keci, jakože asus je odpad, možná ty levné krabice co se u ASUSu prodávají nejčajtěji mají něco horšího, ale po ošahání i těchhle levných modelu, jsou lepší než nějaké MSI, ACER a tak... jenže ty si typický čecháček...
chlapek,baba: (to číslo) se zeptá na názor a první co napíšeš že asus je odpad, koho to zajimá? napíšu že jejich konstrukce je pofiderní, nevalné kvality, že se s tvým HňuPem nedá vubec srovnávat atd...
jenže taky si uvědom, za kolik se ty podle tebe odpadky z nálepkou ASUS, prodávají... cena většinou do 15K+-, co si od toho slibovat, no nic moc...
ale podle tebe celá značka ASUS je odpad...
taky tady srovnáváš odpad ASUSu, sám si napsal že tě tvuj book, stál těžké prachy, tak si uvědom že u mě muj asus stál těžké prachy 47K, a nehodlám poslouchat takové keci, jakože asus je odpad, možná ty levné krabice co se u ASUSu prodávají nejčajtěji mají něco horšího, ale po ošahání i těchhle levných modelu, jsou lepší než nějaké MSI, ACER a tak... jenže ty si typický čecháček...
chlapek,baba: (to číslo) se zeptá na názor a první co napíšeš že asus je odpad, koho to zajimá? napíšu že jejich konstrukce je pofiderní, nevalné kvality, že se s tvým HňuPem nedá vubec srovnávat atd...
jenže taky si uvědom, za kolik se ty podle tebe odpadky z nálepkou ASUS, prodávají... cena většinou do 15K+-, co si od toho slibovat, no nic moc...
ale podle tebe celá značka ASUS je odpad...
Macbook Pro 13" (i5-Ram8gb1600MHz-120SSD+320HDD)-iPhone 4
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
vsechny znacky maji sve High end a Low end od toho se taky odvozuje kvalita zpracovani a HW. OnNe je dite a nedokaze to pochopit... Jinak asus EEE je propracovany velice dobre na svou cenu. A jak rikal polo tak cekam ze to bude jenden z nejmene kazovich notasu 

Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Zpět na „Jaký vybrat notebook“