mal by sa zmestis s peniazmi, kvalita by mala byt super a ma to spustu moznosti. Napr druha baterka do UltraBay sloru alebo druhy HDD. Tiez sa da kupid docking station a aj 9-cell baterka. Okrem toho si mozes kupit konfiguraciu ktora ma 1x2GB ram a dokipit si druhy 2GB modul.
Ten adapter na HDD do ultrabay stoji cca 900sk a tak si mozes prikupit 7200 ot. HDD ten pichnut do booku a povodny dat do ultrabay.
Proste budes mat 4GB ram, 7200 ot HDD + HDD v ultrabay a to vsetko pod 40000sk. A ak dobre ratam malo by ti ostat aj na tu 9-cell baterku ktora stoji asi 3500sk
pomoc s výberom NB do 40 000sk-preŠtudentaDizajnuPráca v 3D
Stevicek píše:Když tu tecru máš co doporučuješ spíš na cad a inventor R61 nebo tecru S5 13D?
Mám Tecru, ale zase jsem nedělal s R61

Z vlastních zkušeností bych spíš volil Tecru protože má výkonnější CPU a jak jsem psal, to se využije při rendrování a věř mi pokud děláš videa, každá desetina sekundy na snímku je dobrá

PS: Stál jsem před otázkou R61 vs. Tecra výsledek vidíš v podpisu.
Toshiba Tecra S5-13D / C2D T7700 2,4 GHz / 2 x 1 GB RAM / 250 GB HDD s ochranou proti otřesům / Quadro NVS 130M / matný 15,4" displej WSXGA+ / Dual-boot: Mandriva Linux 2010 Spring + Windows XP Professional
Zatím ne, nicméně jsem slyšel, že servis je to dobrej. Standartní záruka je typu "dodáš na vlastní náklady a oni ti to opravěj" u Tecry jsem standartně dostal 3 roky.
Já sem teda taky "hloupej" strojař
ale uvidíš, že občas je nějaká prezentace potřeba a jak jinak to ještě hloupějšímu klientovi představit, než vyrendrovat mu nějaký pěkný video. Pak mu klidně můžeš ukázat výkres na A0, ale video je působivější
EDIT: K tý grafice, nvs 130 je malinko slabší, nicméně v Inventoru jsem měl sestavu o více než 500 součástkách
a při rotaci nebo zoomování se to neškubalo.
Já sem teda taky "hloupej" strojař

EDIT: K tý grafice, nvs 130 je malinko slabší, nicméně v Inventoru jsem měl sestavu o více než 500 součástkách

Toshiba Tecra S5-13D / C2D T7700 2,4 GHz / 2 x 1 GB RAM / 250 GB HDD s ochranou proti otřesům / Quadro NVS 130M / matný 15,4" displej WSXGA+ / Dual-boot: Mandriva Linux 2010 Spring + Windows XP Professional
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“