Notebook do kanceláře kolem 15 000 Kč
Jak jsem teď prohledával web co se týče posledně navržených notebooků HP, tak jsem objevil notebook TOSHIBA Tecra M9-12R/ C2D T7300/ 14" WXGA+ TB/ 2GB/ NV 130M 128MB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ FPR/ VIS BU. Ten se nyní prodává za 14,9 tis. Kč vč. DPH. Přišel mi hodně slušný, jde o dporodej. Našel jsem k němu i recenzi, která byla zpracována na tomto serveru http://www.ribbon.cz/data/files/recenze ... m9-438.pdf.
Máte někdo s tímto notebookem praktické zkušenosti, popř. se značkou Toshiba?
Máte někdo s tímto notebookem praktické zkušenosti, popř. se značkou Toshiba?
jo jo o té záruce jsem taky četl navíc recenze tohodle notebooku na těchto stránkách chválila taky tenhle notebook.
Akorát se mi nepodařilo nikde najít ,jestli jde o matný nebo lesklý displej. Podle tohodle označení WXGA+ se to asi nepozná že?
No budu mít alespoň o víkendu holt o čem přemýšlet. Námětů zde bylo celkem dost, které nahlodaly můj výběr notebooku
Akorát se mi nepodařilo nikde najít ,jestli jde o matný nebo lesklý displej. Podle tohodle označení WXGA+ se to asi nepozná že?
No budu mít alespoň o víkendu holt o čem přemýšlet. Námětů zde bylo celkem dost, které nahlodaly můj výběr notebooku

za 15tis je tecra m9 asi len tu http://www.alza.cz/notebook-toshiba-tec ... d84603.htm a to je bazarovy kus so zarukou 6 mesiacov.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Jo jo to je přesně ono, nepřečetl jsem si pořádně nabídku
už jsem byl pro ni rozhodnut, ale vzhledem k tomu že prošla servisem a je na ní záruka jen 6 měsíců, tak už jsem ji vyřadil ze svého výběru.
teď mám tedy v hledáčku již zmíněný FS a ještě pokukuju po tom HP 6510b na Mironetu mají za 14 tis Kč tenhle model (HP 6510b T7500
HP 6510b T7500 / GB874EA / 1GB / 160GB / 14.1" / DVD±RW / ViBs), cena mě překvapila žádný bazar apod. jsem zde nenašel.
Chtěl jsem se zeptat k tomuto modelu ják u Mironetu, tak tady jsem četl že je u tohodle modelu problém s větrákem, že pořád běží. I když někdo psal, že šlo o nějakou vadnou serii. Byl už doporučován, jaké máte s ním tedy zkušenosti. nemusím se bát toho větráku?

už jsem byl pro ni rozhodnut, ale vzhledem k tomu že prošla servisem a je na ní záruka jen 6 měsíců, tak už jsem ji vyřadil ze svého výběru.
teď mám tedy v hledáčku již zmíněný FS a ještě pokukuju po tom HP 6510b na Mironetu mají za 14 tis Kč tenhle model (HP 6510b T7500
HP 6510b T7500 / GB874EA / 1GB / 160GB / 14.1" / DVD±RW / ViBs), cena mě překvapila žádný bazar apod. jsem zde nenašel.
Chtěl jsem se zeptat k tomuto modelu ják u Mironetu, tak tady jsem četl že je u tohodle modelu problém s větrákem, že pořád běží. I když někdo psal, že šlo o nějakou vadnou serii. Byl už doporučován, jaké máte s ním tedy zkušenosti. nemusím se bát toho větráku?
No o tom větráku jsem četl jak u kupujících na Mironetu, tak především zde na fóru. Je lae pravda, že se tyhle dotazy ibjevovali především na podzim roku 2007. Takže bych předpokládal, že by to snad mohlo být vyřešeno. Navíc jsem v příspěvku od CeCo četl toto: "Killing Joke:
Hornou hranicou serioveho cisla s vysokou hlucnostou je CNU723XXXX. Ty si tam mal CNU734XXXX, co je minimalne o takych 20000 kusov viac (posledna cifra je kontrolny sucet a pouzivaju sa aj pismena). Co je podla mna dost vzdialene" - tenhle příspěvek byl uveřejněn 22.10.2007, takže předpokládám, že už je to snad tedy v pořádku.
Ale přesto se raději znovu ptám, jsou ještě problémy u větráku u HP 6510b T7500?
Hornou hranicou serioveho cisla s vysokou hlucnostou je CNU723XXXX. Ty si tam mal CNU734XXXX, co je minimalne o takych 20000 kusov viac (posledna cifra je kontrolny sucet a pouzivaju sa aj pismena). Co je podla mna dost vzdialene" - tenhle příspěvek byl uveřejněn 22.10.2007, takže předpokládám, že už je to snad tedy v pořádku.
Ale přesto se raději znovu ptám, jsou ještě problémy u větráku u HP 6510b T7500?
Tak jsem ještě jednou prošel e-obchody a teď mi zbyly ve výběru tyto tři notebooky:
1) Fujitsu Siemens V5505 15,4w/T8100/2x1GB/320GB/DVDRW/WL/BT/WVB
LCD 15,4" WXGA, 1280 x 800 - 15 tis. Kč
2) HP 6510b T7500
HP 6510b T7500 / GB874EA / 1GB / 160GB / 14.1" / DVD±RW / ViBs - - 14 tis. Kč
3) LENOVO TP R61i T5500
LENOVO TP R61i T5500 / 2GB / 160GB / DVD±RW / 15, 4" / VistaB - 16 tis. Kč
Můžete se mi k tomu výběru ještě prosím vyjádřit, který ze dvojce HP a Lenovo byste spíš doporučovali (FS mám už jen jako zálohu). Zítra si chci už notebook objednat, tak bych vás chtěl poprosit ještě o poslední radu, který vybrat. Díky
1) Fujitsu Siemens V5505 15,4w/T8100/2x1GB/320GB/DVDRW/WL/BT/WVB
LCD 15,4" WXGA, 1280 x 800 - 15 tis. Kč
2) HP 6510b T7500
HP 6510b T7500 / GB874EA / 1GB / 160GB / 14.1" / DVD±RW / ViBs - - 14 tis. Kč
3) LENOVO TP R61i T5500
LENOVO TP R61i T5500 / 2GB / 160GB / DVD±RW / 15, 4" / VistaB - 16 tis. Kč
Můžete se mi k tomu výběru ještě prosím vyjádřit, který ze dvojce HP a Lenovo byste spíš doporučovali (FS mám už jen jako zálohu). Zítra si chci už notebook objednat, tak bych vás chtěl poprosit ještě o poslední radu, který vybrat. Díky
nemáš zač..od toho to tu je
btw: chybu neuděláš ani s jedním. oba jsou pevné, kvalitní business notebooky. HP možná vydrží déle a je mobilnější. TP je možná více uspůsoben k práci kvůli různým vychytávkám..různý nastavení napájení (kdy se přestane nabíjet, atd.) to HP chybí, ale to zas není taková hrůza. Když o tom přemýšlím, ty notebooky jsou takřka stejný. Rozhodnutí bude dle mého na tvém subjektivním pocitu, ale jak říkám, chybu nemůžeš udělat. Alespoň já jsem o tom přesvědčen.
btw: chybu neuděláš ani s jedním. oba jsou pevné, kvalitní business notebooky. HP možná vydrží déle a je mobilnější. TP je možná více uspůsoben k práci kvůli různým vychytávkám..různý nastavení napájení (kdy se přestane nabíjet, atd.) to HP chybí, ale to zas není taková hrůza. Když o tom přemýšlím, ty notebooky jsou takřka stejný. Rozhodnutí bude dle mého na tvém subjektivním pocitu, ale jak říkám, chybu nemůžeš udělat. Alespoň já jsem o tom přesvědčen.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Zpět na „Jaký vybrat notebook“