Asus/Sony
tak u všech to neplatí..pokud ti ale mám poradit tak na asusy se zeptej pola..ten se v nich neznám..já osobně bych si nekoupil žádný asus, nevěřím jim, vidím to u kamarádů..jsou to nekvalitní vysavače...a všechny maj snad nějakou mouchu..ale nemůžu soudit, páč jsem viděl jen F3 a F5 series a ty mi přišly strašný..zrovna včera mě psal kámoš, že se mu podělal display a že příští notebook už nechá na mě aby se mu nestalo co ted,...holt chtěl nabušenej výkon a myslel si, že jen machruju pže mám HP a nadávám mu za to co vybral...
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
OK, zeptám dík. Právě toto mně nejvíce od toho ASUSu odrazuje,... jinak by to byl skvělý noťas...
Jo, když připojím SONY k BRAVIE, tak by měl být (podle prodávajících) obraz na plnou úhlopříčku... ale jak je to s NE-SONY notebookama? Tipl bych, že taky to bude přes celou uhlopříčku, ale jen pro jistotu...
Jo, když připojím SONY k BRAVIE, tak by měl být (podle prodávajících) obraz na plnou úhlopříčku... ale jak je to s NE-SONY notebookama? Tipl bych, že taky to bude přes celou uhlopříčku, ale jen pro jistotu...
doporučuju přečíst tento článek a hned u prvního bodu narazíš na ešusseqwence píše:Ok, takže to mám brát tak, že závadnost Asusů je jen přelud a nikdy to nebylo potvrzené? Protože to, že to má na sobě nápis Asus opravdu jako důvod neberu.
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
tento: http://www.techsupport.sk/clanok/135/my ... ticle.html měl jsem za to, že jsem ten odkaz tam dal...
DELL VOSTRO 1500
+ external WD3200BEVT
+ external WD3200BEVT
Zpět na „Jaký vybrat notebook“