ASUS M50VN-AK008C
3D mark 06
tak si řekni, pro jaké parametry chceš tu kartu projet 3d markem 06? koukám, že se tam dá nastavit různé rozlišení, antialiasing a navíc i počet a druh testů.... koukám, že je tam i test cpu
3D MARK 06
Tady publikuji ten benchmark.
Co mě ale zaráží, že jsem dosáhl jenom těsně nad 4000 bodů, přitom bych měl mít s přehledem kolem půl šestého tisíce. Nemáte, prosím vás, nekdo tip, co jsem udělal špatně, opomenul, nebo nedoinstaloval? Konfigurace a vše je v tom souboru obsaženo. Direct mám poslední verzi :/. Dík za pomoc, todle mi fakt zkazilo náladu.
Co mě ale zaráží, že jsem dosáhl jenom těsně nad 4000 bodů, přitom bych měl mít s přehledem kolem půl šestého tisíce. Nemáte, prosím vás, nekdo tip, co jsem udělal špatně, opomenul, nebo nedoinstaloval? Konfigurace a vše je v tom souboru obsaženo. Direct mám poslední verzi :/. Dík za pomoc, todle mi fakt zkazilo náladu.
Teplota GPU
Tak to při největší zátěži při hraní crysis topilo na 41°C...
zřejmě nestíháš,ale kdyby zbyl čas,tak trochu přesnější informace...teplota něčeho v zátěži 41°C? Takové nemám,ani když pustím notes a je úplně studený.Stáhni si RivaTuner,klikni na "main",první šipka Customize a tam poslední položka "hardware monitoring. V okně budeš mít grafy taktů jádra,shaderů,paměti a teplotu GPU,takže můžeš sledovat v klidu a pak při hraní.
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
notebook
Tak jsem také dlouhou dobu vybíral nový notebook a budu si ho také kupovat. Skvělý poměr cena/výkon. Kvality se nebojím, už jsem si jej byl "ošahat" a má dobře zpracované plasty. Zítra potvrzuji objednávku, ve středu je doma.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“