Náhrada za Aspire 7530G?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
kamao
občas něco napíše

Po čase...

Příspěvekod kamao » 10 lis 2008 12:04

Já nakonec oželil konfiguraci a už pár měsíců mám doma za stejné peníze HP Compaq 6830s s Vista Business k naprosté spokojenosti. Ale k tématu: Firmám radím - nepodceňujte "word of mouth". Není nic horšího než rozčílený zklamaný zákazník a pocit že člověka někdo podvedl. V době blogů, sociálních sítí a fór na webu může být pár takovýchto přehmatů v customer service (jako předvádí Acer v ČR) vést v lepším případě jako propad v prodejích, hůře jako ztráta image.

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 10 lis 2008 13:24

neřekl jsi co tomu vlastně bylo,jak to probíhalo v sevisu,jen upozorňuješ a kritizuješ co se dá,ale k věci/při vší úctě/ skoro nic. Hlavně aby ti vydržela ta heroická spokojenost s HP který nemáš pořádně ani měsíc a pomalu bys ho šel doporučovat jako jedinou možnou alternativu
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

kamao
občas něco napíše

Zatím drží

Příspěvekod kamao » 30 čer 2010 00:25

Vzpomněl jsem si na toto téma a tak po nějakém čase dodávám: HP 6830s stále spolehlivě slouží bez jakýchkoliv problémů. Jediná věc co mě vadí je snížená výdrž baterie, ale to je asi běžná věc. Takže zatím koupě rozhodně nelituji.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“