náhrada desktopu do 30.000 Kč

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 09 říj 2008 10:15

peterk0 píše:jedine co by som zmenil na tej zostave co si postla je ze by som kludne vzal 5400 disk hoci aj 120gb, za rok si kupis za liter nejaku 320 a dal tam 1440x900 LED display (ale neviem ci tam u e5500 je ta moznost).

potom sa ale na ten disk nevztahuje NBD zaruka co je asi najvacsi dovod preco kupovat dell. navyse tie konfiguratorove ceny ber s rezervou. ceny v nom su nadsadene umyselne. realne ceny su nizsie.

displeje s LED podsvietenim su zatial len na latitude E4x00 a E6x00
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

entropy
píše často

Příspěvekod entropy » 10 říj 2008 18:59

Ghost - díky za info, vidíš, už ve mně začalo hlodat, jestli jsem přece jenom něměla šáhnout po menším a co ušetřím, vrazit do lepšího procesoru... tak už nehlodá. :)

btw cíle se podařilo dosáhnout, plus tedy doprava, ale do příští výplaty to nějak doklepu... hlavně že latitude bude!!! :twisted:

entropy
píše často

Příspěvekod entropy » 27 říj 2008 17:29

...a už JE, dnes dorazil :-)
právě se nabíjí a jsem pěkně netrpělivá. :roll:

btw tu wifi tam dali DELLáckou... byly nějaké zmatky s objednávkou a zůstala tam tahle. ale stačil jeden telefonát, wifinu pošlou, jak dorazí wifina, pošlou technika, a bude.

ke stařičkýmu Acerovi byl pěkně tlustý manuál, k tomuhle... asi někde v PDF na netu. ach jo, člověk by se staromilecky hrabal v dokumentaci, ale co, šetříme naše lesy :twisted:

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 27 říj 2008 18:14

Gratuluju :D Ja na ten svuj bazmek stale cekam. Kdy jsi objednavala?
Jinak obdivuju, ze jsi divka a vyberala sis kvalitni notebook. Vetsina se necha zviklat nejakym Pavilionem, Acerem, MSIckem apod. otresnostmi...
Naposledy upravil(a) Michal27 dne 27 říj 2008 22:48, celkem upraveno 1 x.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

entropy
píše často

Příspěvekod entropy » 27 říj 2008 18:51

no zviklat jsem se nenechala, chtěla jsem xp a něco, co vydrží aspoň srovnatelně tolik, co starej Acer :) prodejce povídal, že nějakej Inspiron by byl hezčí, a já jsem povídala, že Thinkpad je ještě škaredší, a bylo. 8)

objednávala jsem někdy... no, nevím z hlavy, faktura je z desátého, takže nějak chvilku předtím. původní datum dodání bylo 20. 11. (!!!), pak najednou došel mail, že je na cestě... s datem doručení 28. 10. a dodatkem, že se dodání odloží na další pracovní den v případě, že je svátek. a dnes najednou - doručeno. :) příjemný překvapení...

takže zatím stahuju instalačky na AV/FW/etc (hmm, to jsem taky už mohla mít nachystané a nečekat teď) a mezitím offline objevuju vychytávky jako ambient light sensor a podobně. je fajn vidět, jak doba pokročila :lol:

ten tvůj bazmek je sice na cestě, ale lepší, tak to ti to čekání za to stojí, ne?

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 27 říj 2008 22:55

Heh... hrubka jak svina.. Opravil jsem si to.. trochu te kultury ty moje prispevky mit musi... :oops:

No tak tesim se na nej uz moc. Ale ja objednaval 24.9. a 20.10. jsem delal reorder (tzn. jeste nebyl ve vyrobe).
Ted uz me ujistovali, ze to pujde rychle, ze nemeli ty LEDkove displeje.. Tak snad se uz brzy dockam..
Ale 18dni je krasnych... kez by takto rychle dodali ten muj...
Jinak kdyz budes mit problemy se softwarem.. trebas spatny zvuk v externim repro, tak koukni na notebookreview.com ... jeden borec to tam vsechno sepise, at lidi nemaji tolik problemu.
Hlavne at slouzi..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

Zpět na „Jaký vybrat notebook“