Když teda to PC "z rozmaru" zavrhneš, tak bude asi nejlepší "z rozmaru" koupit šmejdskýho Asuse, když už má těch víc GHz & GB. Kdo by stál o ňáké výztuhy, že? Navíc, když už jsi měl jednu velmi negativní zkušenost s Asusem, tak nechápu, proč do něj jdeš znovu. I když komu není rady, tomu není pomoci.
alfah4ns píše:nepisu to kvuli tomu, abych vychvaloval, nebo hazel spinu na nejake takove a takove notebooky.
jen bych byl rad, kdyby i po tom, co poradim (jakoze jsem ten pavilion poradil) si clovek, ktery zada o radu uvedomil, ze stejne kvalitni notebook jako treba ty business notebooky stoji o dost vice, nez je jeho rozpocet - viz.treba chlebovnikova T61p.
Jen bych rád dodal, že na tu T61p jsem dostal řekněme velmi lákavou slevu, ale kdyby taková situace nenastala, stejně jsem byl pevně rozhodnutý pro R61 s Quadrem NVS 140M (na jaře) a to jsem také původně chtěl nějaký "našlápnutý" notebook jako Asus M50/51.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p