HP pavilion DV5-1010ec x Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 16 lis 2008 15:34

jj,je to tak,proto jsem taky reklamoval grafiku když mě po update biosu klesly takty na třetinu.Kupoval jsem něco jiného a to jsem taky chtěl a taky mám
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 16 lis 2008 15:58

CeCo: To se neprepina,ale jednou se to zapne. Tim chces teda rict, ze vyjde ja nevim treba nova hra, ktera nepojede - hm, vyrobce to pokazil... Nac nahravat nove drivery - chci to po vybaleni krabice... Promin, ale prijde mi to nelogicke. Chapu, ze ty na to cas nemas - ale nepis, ze to nejde, kdyz to ve skutecnosti jde (ale zabere to deset minut - coz v pripade, ze nekdo ten notebook koupi a vlatsni, je nicotny cas. To bych take mohl rict, nac instalovat vsechny programy - vyrobce je tam mel dat.

Opravdu to neni slozite - zapnout 1 utilitu v biosu (nastalo), nainstalovat podporovany prehravac, nastavit ho a prehravat akcelerovane HD video.
Co je na tom slozite?

Ani divX ti notebook neprehraje, pokud si nenainstalujes kodeky. Ani flash v mozile... ani ja nevim co... Kdybys mel testovat notebook po vybaleni z krabice, tak neotestujes temer nic.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012

CeCo

Příspěvekod CeCo » 16 lis 2008 17:34

Michal27: Ze o nej musis vediet ;-) My dvaja to vieme, dalsie stovky ludi tam vonku vsak nie...

To ze kodeky treba nainstalovat je zname. To ze treba prepnut polozku v BIOSe uz nie. Vsimni si napr, kolko ludi padlo nahubu kvoli chybajucemu SATA radici pri instalacii XPcka...

Mimochodom - onen Flash si to vypyta. Ked mam nieco vo WMP a nepozna to kodek, samo ma to vyzve na instalaciu vhodneho kodeku. Pri sekani to vsak nic nepovie...

Vzi sa proste do situacie bezneho cloveka a nie "IT experta" (aj ked spomedzi tunajsich tam radim swarma co do notebookov, ciastocne Ghosta a mozno este nejakych nahodnych okoloiducich).

C

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 16 lis 2008 17:54

Od toho jsou ale fora - zeptaji se, nekdo jim poradi a bezi to. Castecne by to mela vedet i podpora od daneho vyrobce (o tom ale pochybuji)...
Kazdopadne je na internetu dost navodu a normalni uzivatel vetsinou ani HD filmy nestahuje.
Radeji zde tazateli reknu, ze to jde a jak... nez mu rict, ze to nejde... koupil by si pro sebe nepotrebnou dedikovanou GK a osidil by se zbytecne o vydrz a ticho.

lioo

Příspěvekod lioo » 16 lis 2008 17:58

Díky moc za vaše reakce :). Zkusím nad tím popřemýšlet co koupit.

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 16 lis 2008 18:02

Ok... pokud jsi zdatnejsi a umis vlezt do biosu a zmacknout dvakrat enter, tak opravdu HD akceleraci na X4500MHD rozjedes. Kazdopadne se jeste presvedc na vlastni kuzi a projdi si zahranicni fora.
Nicmene pokud planujes hrat jakoukoliv novejsi hru, tak se X4500MHD vyhni obloukem - na hry je slaba a ma mizernou podporu od vyrobce ( coz je skoda, protoze jinak by mohla byt mnohem schopnejsi - i ja jsem se ji kvuli nepodpore jednoho programu musel vzdat :cry: )..

lioo

Příspěvekod lioo » 16 lis 2008 18:12

No tak moc nehraju, maximálně warcrafta 3. Ten by na tom měl běhat bez sekání ne?

Michal27
zlobivá kočička

Příspěvekod Michal27 » 16 lis 2008 18:17

Jo tak to ti nepovim...To se zeptej nekoho,kdo to hraje... Nebo to zkus vygooglit.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“