Výkonný notebook na hry, dobrý vzhled
-
- občas něco napíše
Do 40k nejlepší řešení na hry.3850tka utáhně všechno většinou v nativu(1680x1050) na HIGH.(mimo Crysis-jen medium).Navíc velmi odolný díky slitině(víko i vnitřek),skvělá hmotnost 3kg na 17ctku.Lepší poměr výkon/cena nenajdeš.A spolehlivost apod? Na zahraničních forech samá chvála,ale opravdu to prověří až čas.big.gamer píše:Co říkáte třeba na tento:
MSI GT735X-014CZ http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1000000L2D
Výkon super, design naprosto dokonalý, GK ty hry utáhne, co myslíte? NAvíc nestojí ani 40k takže můžu vyměnit disk za větší a koupit nějaký cool batoh. A ani se nemusí přetáhnout limit ,což je super
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Další člověk co s tímto modelem nemá zkušenosti.Trvám na tom,že zpracování tohoto přístroje je naprosto výborné.(u mě hned za HP Elite) Hlasitost při běžné činnosti velmi tichá.Při spuštění hry samozřejmě dost vysoká. A k té GK:narozdíl od NVidie,která mobilní verze grafik okrádá kde může,tak ATI jen lehce ubere takty.Navíc je 55nm a velmi chladná.Já osobně bych NVidiáckou kartu do notebooku nechtěl.(až na vyjímky)CeCo píše:Herny notebook vhodny na prenasanie je oxymoron.
Tych 33k tam robi graficka karta a blu-ray. Sasi je naprosto slabe a priprav sa na zvukove podanie vysavaca.
A nezabudni, ze mobilne graficke karty su tak polovicne vykonne ako ich desktopove protajsky s rovnakym oznacenim.
C
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 03 led 2009 23:52, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
50k? Tak to kup Toshibu co mám v podpisu.(Qosmio).Ovšem připrav se na váhu přes 4 kg.A šasi je plastové a křehčí než to MSIčko.big.gamer píše:Tak o baterku mi samozřejmě jde, abych nemusel tahat pořád trapně kabel k zásuvce (je na druhé straně třídy), klidně bych bral přídavnou baterii. Ale ty hry jsou nutné. Limit klidně navýším. Hlučnost nevadí, když jsou solidní repro.
(můžu tedy až na 50k)
- Chlebovnik
- guru
big.gamer píše:Ale já ho chci na ty hry právě hlavně do školy. Doma mám stolní PC rok starý, na něm jedou hry ok. Ve škole z těch herních detailů u moderních her klidně slevím.
Jestli chceš hrát hry ve škole, tak to tam radši ani nelez.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
roman2277 píše:Další člověk co s tímto modelem nemá zkušenosti.Trvám na tom,že zpracování tohoto přístroje je naprosto výborné.(u mě hned za HP Elite) Hlasitost při běžné činnosti velmi tichá.Při spuštění hry samozřejmě dost vysoká. A k té GK:narozdíl od NVidie,která mobilní verze grafik okrádá kde může,tak ATI jen lehce ubere takty.Navíc je 55nm a velmi chladná.Já osobně bych NVidiáckou kartu do notebooku nechtěl.(až na vyjímky)CeCo píše:Herny notebook vhodny na prenasanie je oxymoron.
Tych 33k tam robi graficka karta a blu-ray. Sasi je naprosto slabe a priprav sa na zvukove podanie vysavaca.
A nezabudni, ze mobilne graficke karty su tak polovicne vykonne ako ich desktopove protajsky s rovnakym oznacenim.
C
Ja si stojim za tim, ze ho nemas jeste rok a az casem se uvidi, jestli neco vydrzi. Ze je to sracka je jasne - za tu cenu s blu-ray a tak vykonnou GK apod. - to proste nemuze byt jinak.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Michale přečti si nějakou recenzi na tento model.Všude mimo slabšího CPU jen chvála.I uspořádání vnitřku a chlazení se recenzentům líbilo.Možná povedený model.Čas napoví.
-
- píše často
50k na to abys mohl hrát hry ve škole? to je trochu málo, řekni rodičum ať ti daj peníze na tohle: http://www.alza.cz/hp-elitebook-8730w-d102046.htm tam teprve rozjedeš všechno na high. dávat 50k na to že chceš hrát ve škole je málo, to musíš přidat, přece pak budeš tolik cool s tak drahym a nadupanym notebookem, všichni budou závidět a o to tu de ne?
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“