POradte prosim note za 50k
Tak to je divny - ja nemel nejmensi problem. Nadiktoval jsem konfiguraci, on si to nacvakal, sdelil mi cenu. Pak jsme se chvilku bavili, snazil jsem se cenu srazit dolu a nakonec me odkazal na jednu nejmenovanou firmu, ktere to muze dat za solidnejsi cenu (me proste nemohl, protoze u nich za miliony nenakupuju). Ja jsem tam nechal poslat jeho nabidku, pak mi zavolal manager te firmy s konecnou nabidkou, ktera se mi velice libila a bylo.
Nevim, no. Mozna jste volali spatne osobe. Volali jste primo, nebo pres spojovatelku?
PS: A co vlastne chces u Dellu koupit, CeCo? Notas to predpokladam nebude.
Nevim, no. Mozna jste volali spatne osobe. Volali jste primo, nebo pres spojovatelku?
PS: A co vlastne chces u Dellu koupit, CeCo? Notas to predpokladam nebude.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
hmm, i s 5 letou zarukou, j?
ja myslim, ze to je celkem dobra cena... akorat, neni WUXGA na 15-ku uz trochu moc male?
jeste bych tam pridal tu zaruku v pripade nahodneho poskozeni, treba aspon na prvni tri roky...preci jen, jsou schopni to opravit i kdyz ti to nahodou "upadne ze stolu a ty pri snaze ho zachranit jeste za letu na to slapnes"
ja myslim, ze to je celkem dobra cena... akorat, neni WUXGA na 15-ku uz trochu moc male?
jeste bych tam pridal tu zaruku v pripade nahodneho poskozeni, treba aspon na prvni tri roky...preci jen, jsou schopni to opravit i kdyz ti to nahodou "upadne ze stolu a ty pri snaze ho zachranit jeste za letu na to slapnes"
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Pan Holoubek - vida - tak je tam uplne jina osoba
No pokud je to s dani, tak je ta cena pohadkova a bral bych to okamzite. Navic 5let NBD, dockina a defakto ta nejsilnejsi sestava, ktera jde stvorit.
Jen tam jeste nevidim bluetooth modul a UMTS (pokud to potrebujes).
Jinak je to fakt krasny...
Cenu Lenova s 5ti letou zarukou a dokinou by tipoval nekam kolem 55 000Kc.
Gogo: Ujde? Pokud je to konecna cena, tak je to kauf jak svina. Vem si jen, ze dockina stoji 3000Kc, pak ta zaruka, WUXGA double-lamp displej. Ona by to byla hodne dobra cena i kdyby to bylo bez DPH.
No pokud je to s dani, tak je ta cena pohadkova a bral bych to okamzite. Navic 5let NBD, dockina a defakto ta nejsilnejsi sestava, ktera jde stvorit.
Jen tam jeste nevidim bluetooth modul a UMTS (pokud to potrebujes).
Jinak je to fakt krasny...
Cenu Lenova s 5ti letou zarukou a dokinou by tipoval nekam kolem 55 000Kc.
Gogo: Ujde? Pokud je to konecna cena, tak je to kauf jak svina. Vem si jen, ze dockina stoji 3000Kc, pak ta zaruka, WUXGA double-lamp displej. Ona by to byla hodne dobra cena i kdyby to bylo bez DPH.
Lenovo s DPH,i když nějaké další náklady možná na klávesnici...
Michale,myslel jsem "ujde" v porovnání s tím "T", pokud je to takto,bral bych raději Téčko
Michale,myslel jsem "ujde" v porovnání s tím "T", pokud je to takto,bral bych raději Téčko
Naposledy upravil(a) Gogo dne 12 úno 2009 18:08, celkem upraveno 1 x.
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Tak to mame 50 000Kc i DPH a to je porad vynikajici cena na tu konfiguraci a zaruku, dockinu... Kdyz to srovnm s timhle ThinkPadem http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62031
tak cena a vybava jasne hovori pro Dell.
Ja to mel za 37 000Kc i s dani - konfig viz podpis (bez SSD). A to sly ceny ted vseobecne nahoru. Ja myslim, ze ti dali hodne dobrou cenu.
Gogo: Pokud beres nemecke ceny toho ThinkPadu, tak jsou samozrejme nizsi, ale pak je tu problem s nemeckou klavesnici etc.
Dell se da take koupit v UK za nizsi cenu. Berme tedy ceske ceny a tady je ThinkPad vyrazne drazsi, oproti te nabidce Dellu.
tak cena a vybava jasne hovori pro Dell.
Ja to mel za 37 000Kc i s dani - konfig viz podpis (bez SSD). A to sly ceny ted vseobecne nahoru. Ja myslim, ze ti dali hodne dobrou cenu.
Gogo: Pokud beres nemecke ceny toho ThinkPadu, tak jsou samozrejme nizsi, ale pak je tu problem s nemeckou klavesnici etc.
Dell se da take koupit v UK za nizsi cenu. Berme tedy ceske ceny a tady je ThinkPad vyrazne drazsi, oproti te nabidce Dellu.
jenže to je jiná konfigurace jak jsem dával,pak třeba toto https://www.notebook.de/lenovo-thinkpad ... z-p-14612/
tak jo,s tím Dellem máš pravdu,ale rozhodně se tam dá poskládat něco za dobrou cenu i s předělávkou...škoda že tam nejsou Delly
tak jo,s tím Dellem máš pravdu,ale rozhodně se tam dá poskládat něco za dobrou cenu i s předělávkou...škoda že tam nejsou Delly
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Zpět na „Jaký vybrat notebook“