ACER Aspire 6930G nebo MSI EX620X-053CZ

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Luckyss
píše často

Příspěvekod Luckyss » 22 bře 2009 23:39

Ja to beru zase do budoucna ze se mi bude notas hodit i do prace , kdezto stolni si asi do batohu nedam :-D

Ale prave me stve ze je to velky nepomer oproti stolnimu PC , kdyz si predstavim co bych mohl mit za ty penize pod stolem tak se mi chce brecet :-D

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 22 bře 2009 23:51

zalezi, kdy je to "budoucno", jestli za vice nez rok, tak to nema cenu ted resit.
az bude ntb mimo zaruku (po dvou letech), tak ho uz nemuzes oznacit za spolehlivy, pac se na nej nemuzes spolehnout.... (sakra ze mne uz lezou vety... :D)

navic, pokud budes nekde ve firme, kde bude pro tebe notebook nutnost, urcite dostanes sluzebni.

a pak si muzes koupit notebook takovy, aby vyhovoval primarne tomu, na co bude v praci urcen a uzpusobit tomu velikost (caste prenaseni), vykon(tim i vydrz na baterii) a odolnost (taky caste prenaseni)

navic za rok-dva bude uplne jina situace na trhu... a treba pak muzes vybirat z novych notebooku, ktere budou jinde, nebo muzes vzit treba T-ckovy thinkpad z druhe ruky na tahani, ktery bude mit jeste origo zaruku.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Zpět na „Jaký vybrat notebook“