Vyber notebook - business + multimedia
jo... na hdl650 si zahrajes vsechno... sice nejnarocnejsi hry pojedou nejspis na low a nizke rozliseni, ale pojedou.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
to soulbringer: ten muj DELL M4400 stál 38000 bez DPH - ale chtělo to trochu se hádat s obchodníkama od delu - o ceně s nima jde smlouvat.
Zváště u těhle precision modelů už je sleva znatelná. Zkus si notebook nakonfigurovat a poslat si dotaz a pak tě kontaktuje někdo od dellu, tak mu řekni že je to dražší než chceš a jestli by nedali slevu - prostě to okecat. třeba je někam stlačíš a podle toho se rozhodneš - za zkoušku nic nedáš...
Zváště u těhle precision modelů už je sleva znatelná. Zkus si notebook nakonfigurovat a poslat si dotaz a pak tě kontaktuje někdo od dellu, tak mu řekni že je to dražší než chceš a jestli by nedali slevu - prostě to okecat. třeba je někam stlačíš a podle toho se rozhodneš - za zkoušku nic nedáš...
DELL Precision M4500 / Intel Core i7-740QM(1.73GHz,6MB,Quad Core,45W / AntiGlare WLED LCD Panel (1920X1080) / NVIDIA Quadro FX 880M (1024 MB) / 8GB 1333MHz DDR3 / 320GB-7200RPM HDD /Backlit Keyboard / WIN 7 Ultimate (64bit)
@all: OK, takze jestli to dobre chapu:
1) tenhle SONY mi vlastni splni to, co jsem si popsal (byt pravda je trochu pres miru, ale do meho batohu se vejde)
2) jedine potize mam tedy ocekavat s trochu pomalejsim HDD (diky otackam na 4.200)
- je jeste neco co bych mel o discich SDD s tema pomalymi otackama vedet? jsou pomale tedy jen pri nabihani systemu, loadovani her nebo jsou tam jeste jine zadrhely?
3) nativni rozliseni her - no popravde jsem hral vzdy hry v nativnim rozliseni
- je to treba jen o sile zvyku? nebo muzu ocekavat v jinem rozliseni nejake problemy s grafikou a hratelnosti?
- nicmene tohle by se dalo resit i propojenim externiho LCD monitoru (ktery bych si rad poridil jeste do konce roku)
btw. - nemate potuchy jestli k tomuhle vyrabi SONY nejakou dokovaci stanici?
@greebird: no dell jeste zkusim, uvidim kam je budu moci dotlacit
1) tenhle SONY mi vlastni splni to, co jsem si popsal (byt pravda je trochu pres miru, ale do meho batohu se vejde)
2) jedine potize mam tedy ocekavat s trochu pomalejsim HDD (diky otackam na 4.200)
- je jeste neco co bych mel o discich SDD s tema pomalymi otackama vedet? jsou pomale tedy jen pri nabihani systemu, loadovani her nebo jsou tam jeste jine zadrhely?
3) nativni rozliseni her - no popravde jsem hral vzdy hry v nativnim rozliseni
- je to treba jen o sile zvyku? nebo muzu ocekavat v jinem rozliseni nejake problemy s grafikou a hratelnosti?
- nicmene tohle by se dalo resit i propojenim externiho LCD monitoru (ktery bych si rad poridil jeste do konce roku)
btw. - nemate potuchy jestli k tomuhle vyrabi SONY nejakou dokovaci stanici?
@greebird: no dell jeste zkusim, uvidim kam je budu moci dotlacit

soulbringer píše:btw. - nemate potuchy jestli k tomuhle vyrabi SONY nejakou dokovaci stanici?
len usb port replikator http://vaio.sony.cz/view/ShowProductCat ... W+Series#4 pokial chces plnohodnotny dock tak musis pozerat len business notebooky.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
jo, da se hrat bezproblemu, akorat to bude lehce mazle.
u her to nejak nevadi.
kdyztak si zkus, jak to vypada, kdyz nastavis na LCD nizsi rozliseni.
jinak se da obraz zachovat 1:1 (nebude mazle, ale dokola cerne kraje), roztahnout se zachovanim pomeru stran (po stranach cerne pruhy), a roztahnout uplne na cely displej
u her to nejak nevadi.
kdyztak si zkus, jak to vypada, kdyz nastavis na LCD nizsi rozliseni.
jinak se da obraz zachovat 1:1 (nebude mazle, ale dokola cerne kraje), roztahnout se zachovanim pomeru stran (po stranach cerne pruhy), a roztahnout uplne na cely displej
kazdy velky byk byl jednou tele
Zpět na „Jaký vybrat notebook“