Nasel jsem na aukru dell studio 3 měsíce starý původ čr
DELL Studio 1737-ATI 3650-WLED
za 20000 bude dobrej?
Ten člověk je ochotný to za počáteční cenu pustit
Procesor Core 2 Duo P8400 (2.26 MHz / 1066 MHz FSB / 3 MB L2 cache)
Grafika ATI HD 3650 / 256 MB
Paměť 3 GB DDR2 (800 MHz) / Dual Channel
LCD 17" WXGA+ / 1440 x 900 / 16:10 / TrueLife WLED
Pevný disk 250 GB Serial ATA (7200RPM)
Bude dobrej? Líbí se mě na něm panty
Omlouvám se za porušení pravidel
20000,Numerická,obcas COD 4+5,velká ůhlopříčka
Ked si tak ulitli na dizajn tak si pozri dake SONY inac mozem navrhnut iba Toshiba Tecra, ThinkPad R series ci HP Comaq...(Ono kvalita prevedenia sa prejavy aj pri tom otvarani doma na stole a hlavne pri tom ako pohodlna je klavesnica, tyche chladenie, ochotny a spolahlivi servis ci podobne drobnosti ktore dokazu velmi spestrit zivot)
To Studio nejni kvalitni jako ThinkPady, Compaqy atd, ale ma vynikajici servis, ktery to tzv. jisti. Navic koukam, ze ma WLED displej, cili bys ho mohl pouzivat i venku. No to by nemusela byt zla volba. Ovsem jestli je cena adekvatni, to ti nereknu. To se porad s nekym povolanejsim zde na foru.
Polo:Ty Sonaky s vykonnou GK jsou drahe, takze tudy cesta nevede a pokud kouka na vzhled, tak Tecra zrovna nejni zadnej krasavec. Ono kterej bussines notebook je vylozene krasnej, ze jo... Co ja vim, tak jen ta nejdrazsi Vaia, jinak to jsou proste cerne skrinky.
Polo:Ty Sonaky s vykonnou GK jsou drahe, takze tudy cesta nevede a pokud kouka na vzhled, tak Tecra zrovna nejni zadnej krasavec. Ono kterej bussines notebook je vylozene krasnej, ze jo... Co ja vim, tak jen ta nejdrazsi Vaia, jinak to jsou proste cerne skrinky.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Zpět na „Jaký vybrat notebook“