Takže pár postřehů z používání 6830s.
Na první pohled je vidět, že se na tom ve fabrice šetřilo, i tak ale myslím, že nijak výrazně a v týhle cenový kategorii to nemá moc konkurenci. Asi jedinej konstrukční nedostatek, co sem zatím objevil - klávesnice se v okolí Delete prohejbá, ale co nadělám.
Výkonově je to asi tak, jak sem si představoval, prostě kancelář, filmy, občas nenáročnější hra. Na to je to myslím tak akorát. Velký rozlišení je určitě plus, dobře se na to kouká.
Design je jednoduchej, pro někoho možná až moc, ale mě se tahle nepodbízivost líbí. Lesklej rámeček LCDčka mě utvrzuje v tom, že ProBook ani Toshibu nééé:) Trochu mi vaděj světýlka WiFi a světýlko on/off. To by klidně mohlo bejt schovaný někde "za rohem", třeba jako kontrolka disku a ne takhle blbě uprostřed všeho. Naštěstí svítěj spíš do stropu. U mýho PDA (taky HP

) je to mnohem horší, tam to svítí rovnou na xicht a ne málo. Soudím, že od roku 2004 se u HP nijak nepoučili. (Ale stejně je mi ta firma furt sympatická...taková "seriózní"

)
Jo, větrák trochu funí, ale nejde z něj moc horkej vzduch, třeba by se nechal nějak neinvazivně zpomalit, kouknu na to. Ale nic, co bych nepřežil.
To je zatím asi všechno
///Jo, dotaz. Podle čeho se mění barva, jakou svítí napájecí konektor? Nedaří se mi to vysledovat a manuály sou už zaházený v krabicích