Notebook do 22 tisic, filmy,hudba + novejsi hry.
http://www.az-elektro.cz/notebooky/hp-p ... a?v=424754 C2D 2,1g, 3gb ram a ati hd4670 512mb ddr3, za 21.5k nic lepsiho nesezenes
No ja bych to HP asi nebral...zaprve tam neni HD4670, ale HD4650 a HP dava vetsinou do svych nb mene vykone varianty...snizene takty apod.
Pockal bych radeji na nejaky test.
Jestli Ti nejde tolik o kvalitu, tak bych pockal na to MSI GX623X s HD4670, coz uz bude slusny vykon na hry.
Pockal bych radeji na nejaky test.
Jestli Ti nejde tolik o kvalitu, tak bych pockal na to MSI GX623X s HD4670, coz uz bude slusny vykon na hry.
Asus ROG Strix G18
S tou kvalitou u tohoto Paviliona bych to neprehanel...ten neni v zadnem pripade nejak kvalitni. To jsou mozna Workstationy. A divil by ses, co udela rozdil v taktech....treba to, ze na jednom nb s HD4650 a vysokymi takty bezi GTA4 i Crysis v HD na high, kdezto na nb se snizenymi takty tyto 2 hry jsou stezi hratelne na medium.
Asus ROG Strix G18
HP paviliony o mnoho kvalitnější než MSI(zvláště řady GX a GT) ? Na to zapomeň.Nesmysl.javak810i píše:Tak myslím, že toto hp ma i LED podsviceni (nejsem si jisty) a ta grafika neni nijak modifikovana a ma ddr3 pameti. Co se tyce rozdilu hd4650 a 4670 tak je to jenom o taktech, navic hp je mnohem kvalitnejsi nez MSi a ma i DVB tuner.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
To, ze tam je jen "4650" s ddr3 mi nikterak nevadi, jelikoz v 6930G mam 4650 s ddr2 a hry na tom bezi celkem dobre. Takze na teto grafe to urcite hur nepobezi. Designove je to hp moc pekne a zadny lepsi book za tyto penizky jsem bohuzel skladem nenasel, takze jej musim proste doporucit tomu kamaradovi
. A bohuzel castecne o tu kvalitu jde: myslim, ze HP na tom bude lepe jak MSI.

Srby píše:To, ze tam je jen "4650" s ddr3 mi nikterak nevadi, jelikoz v 6930G mam 4650 s ddr2 a hry na tom bezi celkem dobre. Takze na teto grafe to urcite hur nepobezi. Designove je to hp moc pekne a zadny lepsi book za tyto penizky jsem bohuzel skladem nenasel, takze jej musim proste doporucit tomu kamaradovi. A bohuzel castecne o tu kvalitu jde: myslim, ze HP na tom bude lepe jak MSI.
Pavilion, no to asi ne.... značka kvalitu nedělá.....
MSI GT735
Tziky píše:Srby píše:To, ze tam je jen "4650" s ddr3 mi nikterak nevadi, jelikoz v 6930G mam 4650 s ddr2 a hry na tom bezi celkem dobre. Takze na teto grafe to urcite hur nepobezi. Designove je to hp moc pekne a zadny lepsi book za tyto penizky jsem bohuzel skladem nenasel, takze jej musim proste doporucit tomu kamaradovi. A bohuzel castecne o tu kvalitu jde: myslim, ze HP na tom bude lepe jak MSI.
Pavilion, no to asi ne.... značka kvalitu nedělá.....
roman2277 píše:HP paviliony o mnoho kvalitnější než MSI(zvláště řady GX a GT) ? Na to zapomeň.Nesmysl.javak810i píše:Tak myslím, že toto hp ma i LED podsviceni (nejsem si jisty) a ta grafika neni nijak modifikovana a ma ddr3 pameti. Co se tyce rozdilu hd4650 a 4670 tak je to jenom o taktech, navic hp je mnohem kvalitnejsi nez MSi a ma i DVB tuner.
Tak já tedy nevím, ale ve škole máme jak GX620 tak nějakého paviliona a i když je hp z plasu působí pevnějším dojmem. O povrchové úpravě a klávesnici MSI se radši zminovat nebudu....
A jó, Roman, tak v tom případě sry, nevšim jsem si nicku. Ano, MSI je o mnoho lepší než HP....
orgasmic píše:To javak810i:
Na jake rozliseni a detaily jede to GTA4 na 15FPS? Neda se ani po nataktovani hrat na minimalni detaily plynule?
Tak jako hrát jse to dá. Poslední Patch, nejnovější ovladače, přetaktovaný cpu na 2g, pamet grafiky na 520mhz (jadro nema smysl) vse na low, tahla na 0, rozliseni 1024x768.
FPS min - 9 (velka prestrelka s policajty v noci)
FPS avg - 15 projizdka mestem v noci/17 projizdka mestem ve dne
FPS max - 25 - mimo mesto
Hrat se to da, grafika by to zvladla v poho, jenže GTA má jako min požadavek dvoujádrovej procesor, takže i s přetaktovanym atomem se moc nechyta. Možná to zlepší další patch ale asi moc ne , ptz cely engine byl puvodne delam spis na procesor (PS3 ma shit grafiku, ale procak bez konkurtence). Pockejme na dvoujadrove Atomy, to uz bude zajimavejsi, ale podle me bude stat takovy netbuk urcite 20k a to uz se vyplati koupit normalni.

Naposledy upravil(a) javak810i dne 08 črc 2009 16:22, celkem upraveno 2 x.
Hm...tak Pavilionů jsem měl na stole asi tak 10 kusů a ano plasty jsou dost pevné(ovšem MSI řada GT má zčásti kovové provedení!),ale tyto přístroje neskutečně topí.O dost více než třeba MSI GT 735tka.Jediné co se mi vždy líbilo na Pavilionech byl design.Ovšem chlazení je tragické.Děkuji ,ale domu už Pavilion nechci.javak810i píše:Tziky píše:Srby píše:To, ze tam je jen "4650" s ddr3 mi nikterak nevadi, jelikoz v 6930G mam 4650 s ddr2 a hry na tom bezi celkem dobre. Takze na teto grafe to urcite hur nepobezi. Designove je to hp moc pekne a zadny lepsi book za tyto penizky jsem bohuzel skladem nenasel, takze jej musim proste doporucit tomu kamaradovi. A bohuzel castecne o tu kvalitu jde: myslim, ze HP na tom bude lepe jak MSI.
Pavilion, no to asi ne.... značka kvalitu nedělá.....roman2277 píše:HP paviliony o mnoho kvalitnější než MSI(zvláště řady GX a GT) ? Na to zapomeň.Nesmysl.javak810i píše:Tak myslím, že toto hp ma i LED podsviceni (nejsem si jisty) a ta grafika neni nijak modifikovana a ma ddr3 pameti. Co se tyce rozdilu hd4650 a 4670 tak je to jenom o taktech, navic hp je mnohem kvalitnejsi nez MSi a ma i DVB tuner.
Tak já tedy nevím, ale ve škole máme jak GX620 tak nějakého paviliona a i když je hp z plasu působí pevnějším dojmem. O povrchové úpravě a klávesnici MSI se radši zminovat nebudu....
A jó, Roman, tak v tom případě sry, nevšim jsem si nicku. Ano, MSI je o mnoho lepší než HP....orgasmic píše:To javak810i:
Na jake rozliseni a detaily jede to GTA4 na 15FPS? Neda se ani po nataktovani hrat na minimalni detaily plynule?
Tak jako hrát jse to dá. Poslední Patch, nejnovější ovladače, přetaktovaný cpu na 2g, pamet grafiky na 520mhz (jadro nema smysl) vse na low, tahla na 0, rozliseni 1024x768.
FPS min - 9 (velka prestrelka s policajty v noci)
FPS avg - 15 projizdka mestem v noci/17 projizdka mestem ve dne
FPS max - 25 - mimo mesto
Hrat se to da, grafika by to zvladla v poho, jenže GTA má jako min požadavek dvoujádrovej procesor, takže i s přetaktovanym atomem se moc nechyta. Možná to zlepší další patch ale asi moc ne , ptz cely engine byl puvodne delam spis na procesor (PS3 ma shit grafiku, ale procak bez konkurtence). Pockejme na dvoujadrove Atomy, to uz bude zajimavejsi, ale podle me bude stat takovy netbuk urcite 20k a to uz se vyplati koupit normalni.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Zpět na „Jaký vybrat notebook“