Notebook pro studenta, max.20 000,-
toshiba tecra a10, m10
blby u te toshiby a R400 je, ze nemaji na tele digitalni vystup.
takze kdyz budes chtit pripojit treba 24palcove LCD s fullHD rozlisenim, mozna budes muset investovat do dokovaci stanice, kde je DVI, pres analogovy D-SUB muze mit tak velke rozliseni problem
(zas je ale dock celkem navykova vec, jen prijit, nacvaknout a o nic se nestarat (kabely atd...)
blby u te toshiby a R400 je, ze nemaji na tele digitalni vystup.
takze kdyz budes chtit pripojit treba 24palcove LCD s fullHD rozlisenim, mozna budes muset investovat do dokovaci stanice, kde je DVI, pres analogovy D-SUB muze mit tak velke rozliseni problem
(zas je ale dock celkem navykova vec, jen prijit, nacvaknout a o nic se nestarat (kabely atd...)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Přesně tak, jinak výkon ZM82 je ok mám ho taky a bohatě dostačuje (ještě jsem nenarazil na nic co by ho sundalo) snad GTA4 (to ještě testnu čistě ze zvědavosti)
EDIT: Jen je škoda že to nedělá více výrobců a třeba i s většími modely.....to bylo ideální řešení pro uživatele (už ne ale pro výrobce)
EDIT: Jen je škoda že to nedělá více výrobců a třeba i s většími modely.....to bylo ideální řešení pro uživatele (už ne ale pro výrobce)
MSI GT735
Neměly by být, pokud teda ovládáš základy na PC, proč vlastně XP??? Ten systém brzo ztratí podporu od MS spíš bych nahodil W7, ale se "správnou" (upravenou verzí) není problém mám udělaný img s drivery snad na vše co se dává do booků (aktuálních) a kamkoli jsem je instaloval nenarazil jsem na problém....
MSI GT735
Tziky píše:Neměly by být, pokud teda ovládáš základy na PC, proč vlastně XP??? Ten systém brzo ztratí podporu od MS spíš bych nahodil W7, ale se "správnou" (upravenou verzí) není problém mám udělaný img s drivery snad na vše co se dává do booků (aktuálních) a kamkoli jsem je instaloval nenarazil jsem na problém....
No mě jde hlavně o sílu zvyku z XP...sem zvyklý že tam je to a to, zase se učit novým věcem

No tak pokud jde jen zvyk tak bych si začal zvykat na nový systém.....dál bych to neřešil, jednou stejně budeš muset přejít na nový os tak jestli dnes nebo zítra...to je na tobě, ale vzhledem k licenci a možně šanci na w7 zdarma (to nevím jistě záleží na výrobci) nechal bych tam zatím vistu...
Edit: necituj poslední příspěvek, dostaneš pojeb od moda
Edit: necituj poslední příspěvek, dostaneš pojeb od moda

MSI GT735
Zpět na „Jaký vybrat notebook“