co rikate na tuhle toshibu?
Jo maju velmi pevnu konstruckiu a dobry servis(a pohodlnu klavesnicu )
inac v tejto cene pokial zozenies bude najrozumenjsie Toshiba Tecra A10 inac pokial potrebujes dedikovanu grafiku tak HP Compaq 6730s vo verzi s grafikou HD3430 alebo ProBook tu je to uz na tebe ( najvykonejsia bude HD4330 potom HD3200 a nakoniec MHD4500)
inac v tejto cene pokial zozenies bude najrozumenjsie Toshiba Tecra A10 inac pokial potrebujes dedikovanu grafiku tak HP Compaq 6730s vo verzi s grafikou HD3430 alebo ProBook tu je to uz na tebe ( najvykonejsia bude HD4330 potom HD3200 a nakoniec MHD4500)
dále sem se hctěl zeptat co říkate na tuhle ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... W022094NOP
byla by přenosná? má jí někdo? podělíse o své zkušenosti s tímhle ntb? Díky za odp
byla by přenosná? má jí někdo? podělíse o své zkušenosti s tímhle ntb? Díky za odp
tedy píše:dále sem se hctěl zeptat co říkate na tuhle ? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... W022094NOP
Já myslím, že to přenášení se moc hrotí. Myslím, že se s hezkým zacházením by i multimediální Satellite řada mohla vydžet i tahání na přednášky. Jako kdyby notebook spadl na zem z jednoho metru, tak by nemusela vydžet ani R500 ani Tecra, nebo jakýkoliv jiný notebook, ať maj toho hořčíku vevnitř kolik chtějí

Na Satellite řadě by mě spíš vadila ta 100% lesklost. Ale pokud ti tohle nevadí ...
PS: Kdybys sehnal Tecru A10 (zkus ribbon.cz), tak není co řešit ... ta by byla pro tvé účely ideální, ale už je celkem těžké ji sehnat. Jinak pokud vím, tak by někdy na podzim měli přijít na trh nové modely Tecry.
Toshiba Tecra M10: C2D, NVS 150M
Toshiba Satellite L670: i3, ATI HD5145
myslíte že tahle značka a taška su dobre? http://www.mscomp.cz/main.aspx?CLS=PROD ... _ID=215792
a nevíte náhodou ve kterem měsíci by měla přijít ta nová řady tecra? díky za odp
a nevíte náhodou ve kterem měsíci by měla přijít ta nová řady tecra? díky za odp
Ano, ale náhoda je blbec
... vím, ten test jsem z části viděl, ale nikdo ti nezaručí, že ti to neodejde hned na poprvý
Samozřejmě, že s hořčíkem uvnitř máš větší šanci, ale stejně tak máš šanci se Satellitem, byť mnohem menší
jenom jsem chtěl říct, že i Satellite bude mít nějakou kvalitu a když s ním nebude hrát ping-pong, tak by něco vydržet mohl

Samozřejmě, že s hořčíkem uvnitř máš větší šanci, ale stejně tak máš šanci se Satellitem, byť mnohem menší

jenom jsem chtěl říct, že i Satellite bude mít nějakou kvalitu a když s ním nebude hrát ping-pong, tak by něco vydržet mohl

Toshiba Tecra M10: C2D, NVS 150M
Tak to jestli spadne je věštění z koule..... možná jo možná ne, ale přeci jen Tecra je sázka na jistotu...., potom se dá snad dokoupit nějaká forma pojištění proti náhodnému poškození i k satellite (opravte mě pokud se pletu) a pak by to bylo jedno, jen přeju hodně trpělivosti s leštěním té klávesnice

MSI GT735
Zpět na „Jaký vybrat notebook“