ano, v prvním příspěvku jsem psal, že laptop měl nahradit již zaostalý desktop. Probook se mi opravdu líbí, ale jak říkám...nemůžu si dovolit koupit něco, co bude vadit ostatním, to prostě nejde...počítač v 90% používám ve škole, tam bývám denně do pěti hodin.
" O probooku se v recenzích mluví jako o velmi hlučném počítači, uživatelé v diskuzích na czc však píší, že hlučný vůbec není, nebo spíš průměrně. "
byl jsem i v několika prodejnách, kde byl laptop vystaven. Mé přání "zapnout jej" bylo odbyto slovy, že to "nejde"...
HP Probook to třídy středoškoláka
Samozřejmě ,že jsem ho měl v ruce.Tenký,ale pevný se mi zdál.Výkon sice slabší,ale výdrž na baterie skvělá.Tziky píše:roman2277 píše:Kup si radši Acer Timeline.Konstrukčně výborný,tichý,netopí a výdrž baterie 9 hodin.
PS:a s tou důvěrou-prostě jsi narazil na špatnou výrobní řadu.Já osobně měl v servisu skoro všechny značky(nejvíc asus) a vidíš stejně jsem si koupil další mini.notebook od Asusu.Nedá se to takto paušalizovat.
Měl jsi timeline v ruce??? Konstrukčně otřesný- připomíná mi to čím tenčí tím se to lépe prodává ale já osobně bych ho nechtěl ani zadarmo, navíc výkon toho cpu stojí za ..... když acer na nošení tak opravdu TM a dokoupit si NBD(to myslím acer nabízí)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“