Multimediální notebook za 25 000 Kč
Oprava na místě u zákazníka.Sandstorm píše:roman2277 píše:Oprava záručním technikem do 2 dne.
A jak to funguje? Když to budu muset někam posílat tak to bude trvat stejně víc než 2 dny ne? Nebo technik přijede ke mě domů? A kolik to stojí a na jak je to dlouho? Dík moc
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Ale je i problém s výrobky Toshiba.Nebudem si nic nalhávat.Jako každá elektronika se může porouchat.Ale servis Toshiby je na dobré úrovni.Stejně tak i servis Asusu.Ostatní servisní střediska výrobců bez komentáře.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Sandstorm píše:Sim3to píše:toshiba ma mensi vykon ne? HDD, rozliseni.. + pak dokoupeni ty zaruky..
Za stejnou cenu je tady dell : http://www.icetech.cz/zbozi/152928-dell ... 2vhpcerny/
Právě, že má větší výkon Toshiba, novější procesor a grafiku 4650 s 1GB a DDR3, ta 4570 je docela slabší, to u mě ten rozdíl 100GB u HDD přemaže, klidně by mi stačilo i 320GB, jenom ten displej mi mrzí, ale když nebudu používat CAD systémy tak si myslim, že horší rozlišení přežiju a na filmy koukam většinou v HDTV nebo DVD ripu, takže na to ten displej taky nevyužiju. Nebo na co dá využít takovýhle displej jako má ten Dell? Díky
DDR3? Pisou tam DDR2
Me zase nejde o to jak moc extra je notebook vykonny (Na hry mam konzoli) Tenhle notebook bych vyuzival nejvic na kancelarskou praci a na grafiku. Coz na full HD je vyborny (samozrjeme muzu zmenit rozliseni na mensi) a pak vetsi HDD se taky bodne. Zaruka je opravdu bajecna ! Kdybych si musel pri toshiby prikoupit zaruku tak se mi ta cena docela zveda.. docela o dost.
Pro moje vyuziti a pozadavky je dell dobry vyber Pokud mate nejakou lepsi volbu co by odpovidalo na to co jsme popisoval tak budu rad za odkaz
Zpět na „Jaký vybrat notebook“