Herní notebook do 19 000

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Damianus
_-=*Open Source*=-_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 22 zář 2009 11:12

no chce to za par supu na hry tak co dodat nic lepsiho nenajde :lol: je pravda ze 2 roky zaruka je a kdyz se to rozpadne jako me 3 mesice pred koncem zaruky po 4 tak dostane i penize zpet :D a to uz byla vhodna investice :twisted:
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

Sephiron
občas něco napíše

Příspěvekod Sephiron » 22 zář 2009 17:53

Damianus: Ještě si nechám někde poradit mezi tím tvým Asusem (na Asus jsem mimochodem neslyšel chválu) a MSI. Btw- jen by mě zajímalo, jak ses k tomu notebooku choval, že se ti to několikrát během 2 let rozpadlo :-D Možná si to ani nepřeji vědět:-D

Gogo: Víš co je zajímavé? Místo toho, abys poradil, začneš chytračit s nějakými řečmi. Příště, když nemáš nic kloudného na srdci, tak raději nic nepiš :wink: Ber to jako dobrou radu do života.

To následné doporučení GX623 beru pouze jako žehlení si tvých přehnaných keců. Nejde mi o flame, co je tak špatného napsat na tom, že třeba někdo má něco proti MSI, ptž se například hodně přehřívá. To by ti asi upadly ruce, že? :roll:

oco1
píše často

Příspěvekod oco1 » 22 zář 2009 18:09

Ruce by asi neupadly, ale ten notas by se časem asi uvařil :D ale tak jestli ti nevadí, že se ti notebook po hodině hraní sám vypne, jelikož se nestačí uchladit, tak se tím ani nezabývej :D
Lenovo T500 + Ati 3650

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 22 zář 2009 18:21

Sephiron mno by ses divil ale ten ntb mel jeste folii a zadny skrabanec proste odpadaly vnitrni soucastky odesela baterie nasledne adapter pak chlazeni a nasledne RAM nebo deska to uz nevim protoze proste nefungovala jedna pamet. Kdyz jsem ntb odevzdaval technik nechapal. Myslel ze je novy :wink:
Jedinou pravdou je, že všichni lžou

Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220

MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

Sephiron
občas něco napíše

Příspěvekod Sephiron » 22 zář 2009 18:32

oco1 a damianus: Vy mě děsíte.... Asi se MSI vyhnu obloukem.

Btw, oco, to se ti fakt stalo, že se ti vypne noťas? Pravidelně? Nebo je to takové to...,,jedna paní povídala"?

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 22 zář 2009 18:41

Chytrolíne Sephirone, zrovna od tebe si nechám radit, jak mám trávit čas před důchodem...pokud něco kdokoliv napíše snad sto krát a někomu se zas nechce číst, pak je jakákoliv rada zbytečná, stejně by to dotyčnému nic nedalo. Ta tvoje anekdota o žehlení a kecech je sice vtipná, ale i trapná zároveň, uchází mě totiž pointa. Pokud si pan myslí, že kdekoliv cokoliv napíše a všichni se pokadí samou radostí nad tím, že je jim dovoleno vůbec něco říct, resp. napsat, pak je na omylu. Nikdo! tady není povinen vykládat ti to, co se ti právě líbí a na co máš náladu. Všichni tady ocení jakoukoliv aktivitu tázajícího směrem k problému a ne buzerování a poučování o tom, co pan chtěl, nebo nechtěl slyšet. Pokud je jediná tvoje aktivita zaměřená na psaní bludů typu "nikomu by ruce neupadly", tak si kup cokoliv a pak si nestěžuj
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Sephiron
občas něco napíše

Příspěvekod Sephiron » 22 zář 2009 19:35

Gogo: Ahááá, další zatrpklý důchodce. Pokud nebudeš líný a projedeš si laskavě celou dikuzi, zjistíš, že si začal mít blbé poznámky jako první. Já jenom reaguji, že na takové lidi, jako seš ty fakt nejsem zvědavý. Navíc, pokud si povšimeš příspěvků od ostatních diskutujících, tak zjistíš, že "nikomu ruce neupadly" a byli všichni ochotni napsat, kde je jádro pudla. Jenom prostě ty sis nemohl odpustit někoho poučovat. Takže sbohem a šáteček a jdi trávit čas před důchodem nějakým normálnějším způsobem, než rýpání do přispěvatelů, kteří o dnaé problematice nic neví a pouze se připtávají.

oco1
píše často

Příspěvekod oco1 » 22 zář 2009 19:44

Sephiron: mě se notas nevypíná, mám Lenovo :) , tím nechci říct, že jsou to ty nejlepší notasy, ale chlazení maji tip top... ikdyž hraju, tak topí jen málo (ati 3650). Jak dohraju, tak větřáček zhurba 5min ještě trošku hučí, dochlazuje a pak je opět klid. Sám jsem zatím žádné herní MSI v akci neviděl (na fóru jsem toho však přečetl dost), stačilo mi pár kousků VBI, navíc od přítelkyně děda má nějaké 1rok staré MSI s AMD a ten má co dělat aby se uchladil při práci ve WIN :D
Lenovo T500 + Ati 3650

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 22 zář 2009 20:09

Sephiron píše:oco1 a damianus: Vy mě děsíte.... Asi se MSI vyhnu obloukem.

Btw, oco, to se ti fakt stalo, že se ti vypne noťas? Pravidelně? Nebo je to takové to...,,jedna paní povídala"?
No kdybych měl taky něco říci,tak jen dodám,že každý multimediální notebook má problémy s chlazením.Měl jsem doma na stole prakticky všechny značky a za čas se objeví problémy.Takže jednoznačně doporučuji chladící podložku,občasné vysátí prachu z žeber a po určité době přepastovat.Tečka.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Sephiron
občas něco napíše

Příspěvekod Sephiron » 22 zář 2009 20:28

roman2277: Zní to logicky vzhledem k tomu, že v práci bude notebook zapnutý prakticky nonstop 12 hodin v kuse, chladící podložka je pro mě povinností.

ichee

wifi?

Příspěvekod ichee » 22 zář 2009 21:03

Zdravím,,,, mam dotaz chtěl bych se zeptat jestli muže byt použit ADSL DeskoPorte WIFI ROUTER 11G od microcomu s UPC??
přes wifi r. to de jen na mojem notebooku...ale nejde to ostaním
diky
mimochodem ten můj stál 18500 a je fakt cool

Sephiron
občas něco napíše

Příspěvekod Sephiron » 22 zář 2009 22:10

ichee: Rád bych poradil, ale nevyznám se v tom. Rád bych využil příležitosti a zeptal se tě, co máš za notebook? 18 500 je pěkná cena.

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 22 zář 2009 22:40

jj, zatrpklý můžu být maximálně z takových zakomplexovaných úchylů, ty sis tady přišel jen pokecat, hýkáš tady na všechno jako osel, přitom nerozeznáš ani mírnou nadsázku. Mě tady buzeruješ abych si přečetl celou diskuzi a sám nejsi schopen ani nahlédnout do sekce notebooku o který máš zájem. Klidně se předváděj dál, že jaký si frajer co si dovolí cokoliv, v reálu stáhnutý ocas, na fórech frajer. Jakýkoliv náznak logiky se kolem tebe ani neotřel, takže mě laskavě vynech ze svých přitroublých komentářů a zkus si nějak srovnat, co ti tu kdo řekl.
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Sephiron
občas něco napíše

Příspěvekod Sephiron » 22 zář 2009 22:48

Gogo: Rodiče tě asi slušnému chování moc neučili, co? To se pozná. Ty seš zakomplexovaný až hrůza. Masíruješ si své ego? Takový chabý argument, kdo že se skrývá za internetovou anonymitou. Ses na nic jiného nezmohl? Věz, že tohle je poslední reakce na tvůj komentář. S takovými ubožáky jako seš ty se nezahazuju. To je pod moji úroveň. Jak moc se zabývám ostatními topicy ti může být naprosto jedno. Evidentně máš tolik času, že sedíš za PC a buzeruješ lidi na fórech. Pokud ti to ostatní snesou, budiž. Mě z toho laskavě vynech. A laskavě nepiš do tohoto topicu. I když věřím, že tvá uražená ješitnost si neodpustí na tohle reagovat. Chudák tvoje manželka, pokud nějaká byla (je). TEČKA. :roll:

pixi

Příspěvekod pixi » 23 zář 2009 00:48

Sephiron : http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... c&start=15

Tam jsem popsal svou zkušenost se značkou Msi. Je to tam dole.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“