Podle sebe nesuď Tebe.Každý má vyloženě jiné potřeby.Já už bych si například nikdy nekoupil klasické stolní PC.A myslím,že stejných lidí bude už jen přibývat.9z9 píše:Ač nechápu co láká lidi kupovat pseudo herní notebooky, které jsou už v době nákupu plečkama ale budiž...
Nebylo by "za míň peněz víc muziky" vrazit 12-13k do upgradu "odešlého" PC a za zbytek si koupit na cesty nějaký netbook? Herní výkon bude úplně někde jinde (GTA ani Arma nejsou zrovna nenáročné hry). Nebo potřebuješ hrát i o přestávkách ve škole
Toshiba Satellite L500-12V vs MSI GX623X-026CZ
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- Moderátor
Přibývat jich určitě bude, já osobně bych si ho už taky nekoupil, ale záleží na potřebách každého. Stejně tak bych si ale nekoupil notebook na hry, když za pár tisíc můžu mít konzoli, která mi nabídne hraní ve všech ohledech lepší, je výrazně levnější a déle poskytne požitek z nových a nových her...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
roman2277: ja už stolní pc nezapl celkem dlouho, ale není to kvůli velikosti. Z her jsem vyrostl a na web a irc mi stačí notebook.
Dotazující ale stolní pc má-stačí jej opravit/upgradovat. Z těch pár postů jasně vyznělo, že chce na ntb hlavně hry a filmy - a tady mi to prostě nedává smysl - proč platit víc za míň?
Se Siriusem1983 souhlasím. Na konzoli a velké TV to byla správná pr***
Dotazující ale stolní pc má-stačí jej opravit/upgradovat. Z těch pár postů jasně vyznělo, že chce na ntb hlavně hry a filmy - a tady mi to prostě nedává smysl - proč platit víc za míň?
Se Siriusem1983 souhlasím. Na konzoli a velké TV to byla správná pr***
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
sirius1983 píše:Někdy mám pocit, že lidi, co si kupují herní notebooky je potřebují fakt na to, aby hrály ve škole nebo v MHD, jinak by se takto nemohli rozhodnout...
viva la psp ...
ale tak je to každého věc co si vybere.. možnost volby je přece jen vzrušujcí a dokud člověk nemá tak nepozná..
za mě to msi 623gx ... chybu neuděláš
9z9
tobě nedává smysl že připlácí víc aby měl míň ale přesto mobilnější?... na co stolní pc když ho nemůžeš tahat sebou, na co konzoli když k ní potřebuješ tv nejlépe s vysokým rozlišením ... v tuto chvíly přichází na řadu notebook jako takové " řešení" ... tak proč to nezkusit (:
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Vše v jednom to je ale jde o to, jsetli je to tak správné nebo ne. Já osobně nemám obecně řešení vše v jednom rád, protože jednoltlivé položky nejsou dotažené do konce, tak jako by to bylo u přístroje s jedním jediným účelem.
Ale to už jsem jinde takže se vraťme k tématu...
Ale to už jsem jinde takže se vraťme k tématu...
T420, X31
Nikdy jsem notebook neměl ... třeba poznám, že jsem blb a za půl roku koupím stolní PC xD ... ale, aby jste to špatně nepochopili, hraju jednou za čas, jestli se to tak dá říct, většinou si z nudy jednou za měsíc stáhnu hru, ta mě pak chytne a hraju týden v kuse, dokud ji nedohraju. Pak zase žádnou pěkných pár dní neotevřu. Ale ta GTA 4 mě láká takovým způsobem xD ... Pak taky Dead Space.
Pro ten book už jsem rozhodnutej ... Doufám, že do pátku bude u tatínka.
Pro ten book už jsem rozhodnutej ... Doufám, že do pátku bude u tatínka.
-
- Moderátor
Dobytek: jen k tomu DeadSpacu - na klavesnici a myši se hraje pěkně debilně (ať žije převod z konzole) - doporučuju pořídít si na to gamepad (hned se to hraje o řád lépe).
K mé "averzi" k herním ntb - jako mobilní řešení jsou velká a těžká. Po čase ho člověk stále méně a méně přenáší a nakonec zůstává ležet na jednom místě (to jsou mé zkušenosti z okolí, ne dogma). Výkon ntb grafik je o generaci (dvě) pozadu proti desktopu, upgrade v reálu nemožný.
Přemlouvat jsem nikoho nechtěl, pokud jsem se někoho dotkl, tak se omlouvám. Dle mého tu jen nezazněl druhý pohled na věc.
PS: dokud jsem hrál na PC, tak to mladou nezajímalo, ale jen jsem koupil konzoli a seděl u ní před TV, tak ji to začalo zajímat a nakonec jsme u toho byli oba
Ať slouží...
K mé "averzi" k herním ntb - jako mobilní řešení jsou velká a těžká. Po čase ho člověk stále méně a méně přenáší a nakonec zůstává ležet na jednom místě (to jsou mé zkušenosti z okolí, ne dogma). Výkon ntb grafik je o generaci (dvě) pozadu proti desktopu, upgrade v reálu nemožný.
Přemlouvat jsem nikoho nechtěl, pokud jsem se někoho dotkl, tak se omlouvám. Dle mého tu jen nezazněl druhý pohled na věc.
PS: dokud jsem hrál na PC, tak to mladou nezajímalo, ale jen jsem koupil konzoli a seděl u ní před TV, tak ji to začalo zajímat a nakonec jsme u toho byli oba
Ať slouží...
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
-
- Moderátor
tak tento postoj žen ke hraní mohu jen potvrdit. Moji polovičku taky hraní na jakémkoliv počítači nezajímá, ale jakmile si může pohodlně sednout do křesla před televizi a jen s ovladačem v ruce, tak to má pro ni úplně jiný náboj a já to zcela chápu...
T420, X31
Ano konzole jsou skoro ideální na hraní.Ovšem já hraji na PC jen s XBOxovým joypadem.(Noteboook hravě připojím k Plazmě i LCD.)Myš a klávesnice dávno patří minulosti.sirius1983 píše:tak tento postoj žen ke hraní mohu jen potvrdit. Moji polovičku taky hraní na jakémkoliv počítači nezajímá, ale jakmile si může pohodlně sednout do křesla před televizi a jen s ovladačem v ruce, tak to má pro ni úplně jiný náboj a já to zcela chápu...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Zpět na „Jaký vybrat notebook“