Dlouhá výdrž, nízská hlučnost a solidní výbava do 25 000,-
-
- Moderátor
Ak Lenovo (IBM uz notasy nerobi, to si treba zapamatat) pohne s designom Thinpadov tak u mna konci. Jedine co mu vytykam je trosku nedomyslena klavesnica a rozmiestnenie portov. Dizajn je cisto prakticky a nemam k nemu jedinej vyhrady. Pri zachovani kvality s nim proste nejde pohnut; holt cierna farba najlepsie skryje pripadne skrabance ci odery...
Zaroven poriadne reprezentuje... ked niekto dobehne na poradu s ledabolo "zlatanym" ASUSom, tak posobi strasne amatersky.
C
Zaroven poriadne reprezentuje... ked niekto dobehne na poradu s ledabolo "zlatanym" ASUSom, tak posobi strasne amatersky.
C
to s tebou souhlasim ze mezi bussines radami je hola prakticnost lenova opravdu neoodiskutovatelna. Jen lenovo ma u i notasy od 15K,tam o pracovnim nastroji hadam nemuze byt rec,tam by mohli neco udelat s exterierem. (pro rypala Michala-rika nekdo kdo se s lenovem do styku nedostal:-) )Ja sam za sebe notas do prace nepotrebuji, tudiz kupuji multimedialy kde se hraje i na vzhled. Ale lesklou cernou mrchu bych nikdy nekoupil. Nicmene verim ze bych te "kvalite" prisel na chut,kdyby se mi notas hnul ze stolu casteji nez jednou za dva,tri mesice:-)
Aha,dekuji za upozorneni, ja mam stale lenovo spojene s ibm.
Aha,dekuji za upozorneni, ja mam stale lenovo spojene s ibm.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“