Herni ntbk do 20.000,-
-
- občas něco napíše
Lepší je ta gf 160, rozdíl v 3dmark je cca 2000 bodů což je dost, já bych chtěl taky to MSI, ale po tom co jsme tak různě četl o poruchovosti, tak do něj nejdu. Je to šrot. Ted jsem narazil na tohle: http://www.alza.cz/acer-aspire-8935g-66 ... 149734.htm tak přemýšlím nad tím...
-
- občas něco napíše
Ja o tom MSI GT628X cetl jenom ze ma nekdo obcas problem s teplotou, jinak ze clkm pohoda .. tak nvm no ..
Zase ta GTS 160M co tak koukam ma o cca 1000 bodu vic v 3D Mark 05 nez ta 4670XT a ten MSI ma rychlejsi HDD ..
A u toho MSI se mi libi ta funkce Turbo bo jak se to jmenuje ktera ti nataktuje procak z 2,2 Ghz na 2,5 Ghz .. asi budu muset hrat v lednici =) ..
Zase ta GTS 160M co tak koukam ma o cca 1000 bodu vic v 3D Mark 05 nez ta 4670XT a ten MSI ma rychlejsi HDD ..
A u toho MSI se mi libi ta funkce Turbo bo jak se to jmenuje ktera ti nataktuje procak z 2,2 Ghz na 2,5 Ghz .. asi budu muset hrat v lednici =) ..
-
- občas něco napíše
Četl jsi velmi špatně.Řada GT je naprosto optimálně zpracovaná.(hlavně 17náctky)Šrot jsou třeba multimediální Asusy a HP(samozřejmě jen některé modely).troxbon píše:Lepší je ta gf 160, rozdíl v 3dmark je cca 2000 bodů což je dost, já bych chtěl taky to MSI, ale po tom co jsme tak různě četl o poruchovosti, tak do něj nejdu. Je to šrot. Ted jsem narazil na tohle: http://www.alza.cz/acer-aspire-8935g-66 ... 149734.htm tak přemýšlím nad tím...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
troxbon píše:Podlozku s vetrakem?? Co to? jinak to pretaktovani z 2,2 na 2,5 hodne lidem nejde.... Taky by me zajimalo kde je pravda, premyslim nad nim, bylo by to dobry kdyby to slo...
Chladici podlozku ve ktery mas treba 2 vetracky =) .. postavis na to notas, zapojis ji pres USB do notasu a chladis ..
Jinak o tom pretaktovani jsem cetl a nekdo psal taky ze mu to nejde, ale je to tim, ze si prej musis stahnout k tomu nejakej programek ze stranek MSI a pak ti to tlacitko na ECO/Turbo bude fungovat =) ..
Turbo buď nefunguje vůbec (chybějící ovladače) a nebo skončí modrou smrtí (starý bios). Na tom MSI mi vadí akorát nepoužitelné repro a výdech chlazení na pravo, fakt nechápu, proč emůže MSI za 3 roky změnit šasi...
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
-
- občas něco napíše
Kzyz uz je rec o tom turbu, koukal jsem na offi stranky MSI a videl jsem tam ten programek myslim (nvm jestli to je primo on - nejakej System Control Manazer) a videl jsem tam jenom verzi na XP/Vista/W7 32bit .. cili asi nema cenu instalovat 64Bit W7 kdyz bych chtel to Turbo vyuzivat co? ..
Nechce se mi znova prolejzat diskuze a fora a hledat jak se ten programek jmenuje, na to jsem dneska moc linej .. mozna o weekendu pokud mi do ty doby na to nikdo neodpovi, ale myslim si, ze to tady nehrozi =) ..
Nechce se mi znova prolejzat diskuze a fora a hledat jak se ten programek jmenuje, na to jsem dneska moc linej .. mozna o weekendu pokud mi do ty doby na to nikdo neodpovi, ale myslim si, ze to tady nehrozi =) ..
Ano SCM.Ale aktivace TURBA je cesta do pekel.(jemněji řečeno se to projeví na životnosti výrobku).-Disaster- píše:Kzyz uz je rec o tom turbu, koukal jsem na offi stranky MSI a videl jsem tam ten programek myslim (nvm jestli to je primo on - nejakej System Control Manazer) a videl jsem tam jenom verzi na XP/Vista/W7 32bit .. cili asi nema cenu instalovat 64Bit W7 kdyz bych chtel to Turbo vyuzivat co? ..
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
-
- občas něco napíše
roman2277 píše:Ano SCM.Ale aktivace TURBA je cesta do pekel.(jemněji řečeno se to projeví na životnosti výrobku).-Disaster- píše:Kzyz uz je rec o tom turbu, koukal jsem na offi stranky MSI a videl jsem tam ten programek myslim (nvm jestli to je primo on - nejakej System Control Manazer) a videl jsem tam jenom verzi na XP/Vista/W7 32bit .. cili asi nema cenu instalovat 64Bit W7 kdyz bych chtel to Turbo vyuzivat co? ..
Jasan, vsak ja na turbu nepojedu porad .. max si to tak zkusim jakej je rozdil s nim/bez nej u nejaky hry a prdim na to ..
Zpět na „Jaký vybrat notebook“