herní ntb: SONY, TOSHIBA nebo HP
to Da_Vinci: no ja už byl skoro pevně rozhodnutej pro to F od sony, ale to EB mně ted celkem rozhodilo.. parametry skoro stejný (až na to rozlišení) a cena okolo 4k nižší.. doma to budu mít asi většinou pořád napojený na ten ext. monitor a když si ho budu chtít vzít na LAN party nebo jen na chalupu tak bude vic mobilnejsi (o 0.5kg lehčí) a na pořádnou LAN vždy beru tu 22" a na filmy to hodím na LCD TV.. (a kreslit se pořádně nedá ani na té 15,5" nebo na 16,4" to už fakt chce monitor 22" a víc) jinak to rozlišení u EB je mizerný (ale ta F60 od toshiby má stejný a parametry má horší až na ty repro), ale na druhou stranu asi vydrží delší dobu jen na baterie..to EB než F.
Asi se znovu opakuji, ale asi hledáme to stejný.. tzn. že chceme hlavně kvalitu, pak výkon a pak cenu.. takže asus, acer kvalitu nesplnuje i když jsou nadupaný, ale nechci ntb na rok a pak jen litat po servisech a spolehat se na stary desktop.. vykon je zaplaceny cenou a design neberu.. chci aby to fungovalo relativne dlouho a nezaplatil za to 60k jako za Z-ko
Jinak mne to taky pekne stve ze tady nefunguje konfigurace u sony jako treba u dellu nebo vbi.. jinak ale Metsn fakt dost pomáhá při výběru (na jiném vlákně však víš kde
) respekt pro něho 
Asi se znovu opakuji, ale asi hledáme to stejný.. tzn. že chceme hlavně kvalitu, pak výkon a pak cenu.. takže asus, acer kvalitu nesplnuje i když jsou nadupaný, ale nechci ntb na rok a pak jen litat po servisech a spolehat se na stary desktop.. vykon je zaplaceny cenou a design neberu.. chci aby to fungovalo relativne dlouho a nezaplatil za to 60k jako za Z-ko
Jinak mne to taky pekne stve ze tady nefunguje konfigurace u sony jako treba u dellu nebo vbi.. jinak ale Metsn fakt dost pomáhá při výběru (na jiném vlákně však víš kde

To Ečko by celkem šlo kdyby mělo vyšší rozlišení 1600x...ale to co píšeš s ext.monitorem tak takhle neuvažuju není vždy to kde napíchnout a už to není mobilní.To už bych dávno zvolil tu Toshibu a neřešil to.
Já na 15,4 s 1440x...kreslím docela v pohodě.Dá se to a proto s tím počítám jínak jak píšu už by byla Toshiba.16,4" je jen o malinko nižší, ale zase širší a rozlišením se to zvětší celkově.
Já koukám trošku i na design
třeba Dell mi trošku připomíná starý IQ 151 svojí mohutností někdo se nad tím rozplívá,ale přeci jen já to nemám někam do terénu.
Ono je tu víc lidí co hledá to stejný jak jsem zjistil
Já na 15,4 s 1440x...kreslím docela v pohodě.Dá se to a proto s tím počítám jínak jak píšu už by byla Toshiba.16,4" je jen o malinko nižší, ale zase širší a rozlišením se to zvětší celkově.
Já koukám trošku i na design

Ono je tu víc lidí co hledá to stejný jak jsem zjistil

Chtel bych se zeptat, jestli zminovany notebook SONY http://www.sony.cz/product/vn-f-series/vpcf11m1e-h zvladne GTA 4 na vysoke detaily s lepsim rozlisenim, bez sekani. Predem dekuji za odpoved
Zpět na „Jaký vybrat notebook“