Příspěvekod MadaFaka » 17 bře 2010 14:44
Tak rikas, ze 1.8kg je moc? Ja tvrdim,ze je to na takovy ntb akorat.Vy jste si totiz vsichni zvykli na ty 1kg netbooky.
Kdyz jsem pred 1,5 rokem kupoval 12'' FS, sice s 'plnohodnotnym' cpu (to nejhorsi CoreDuo 1,83GHz, 1MB L2), vazil 2Kg a nikomu to neprislo divny. Ten Alien nemuze vazit 1,2Kg, musi se v nem neco chladit...
A to ze, jak pises, se libi hlavne cena, to je snad dost podstatny argument. Taky bych moh rikat,ze je to ntb na nic, protoze jsem mel pred 4 rokama 13,3'' Vaio s mechanikou, plnohodnotnym cpu a prepinatelnyma grafikama a vazil 1,69Kg, jenze to jsem s cenou nekde trochu jinde.
Pro me, pokud ma ntb do 2Kg, je to ok, neresim, jestli ma 1,5 nebo 1,7Kg. To by se teda taky melo upozornit na to, ze ten Asus N10 taky nevazil jako prumerny 10'' netbook, ale vazil jako to tvoje 13,3'' Vaio, Metsne. Kazdou chvili jsem nekde cet, proc nekdo neudela malej a graficky vykonnej notebook a kdyz to udelaj, tak je zase moc tezkej.
Kdyz prisel Asus N10, vetsina lidi z nej byla nadsena, krome cpu.
A vem si, o kolik je ten Alien vykonejsi a $ cena je skoro stejna...
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein