Výběr notebooku na VŠ + snad občasné hry

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
j_m
píše často

Příspěvekod j_m » 25 kvě 2010 21:13

Len by som rad doplnil ze Notebook/Pc sa ma kupovat vzdy s vykonnostnou rezervou do buducnosti, ked si kupis dnes ntb so slabou kartou kde ti pojde rok stary Sims 3 na nizke detaily, tak musis ratat s tym ze ti novy Sims 4 ktory mozno vyde do roka uz vobec nepojde ... A co potom? Budes kupovat znova novy ntb? Alebo si dnes kupis za rovnaku cenu vykonnejsi model (napr ten Acer) ktory ti dlhsie vydrzi na hry a zahodis predsudky voci nejakej znacke ... je to na tebe ...

Inak precitaj si recenziu toho Aceru tu: http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... nex-3820tg
Ma dobre chladenie (vzhladom k velkosti), velmi dobry vykon, super cenu a spracovanie odpovedajuce cene.

Ale aby si mala predstavu ako je to pri porovnani vykonu tychto spomenutych ntb, tam su rozdiely obrovske, napr. tie modely s grafikou Intel 4500M maju herny vykon cca 7 krat nizsi ako ten acer, model Dell s geforce 9300m ma vykon cca 3 krat nizsi a HP s radeon 4350 ma vykon cca polovicny ... a este sa stavim ze ten HP bude mat horsie chladenie ako ten Acer a netreba zabudat ze ten HP ma vydrz pri nizkom zatazeni nieco vyse 2 hodiny, zatial co ten Acer 6.5 hodiny, co je poriadny rozdiel a samozrejme ma neporovnatelne vykonnejsi hardware ...
Lenovo Thinkpad T530, 15.6" HD+, Core i7 3610QM, 256GB SSD Samsung 840 PRO, NVidia NVS 5400M ... + dock + 24" 1920x1200 LCD Samsung
Lenovo Thinkpad T400 14" + dock
HP Probook 4330 13.3"
MSI EX623X 16"
Dell D410 12.1" + dock
Dell CP M233
...

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 26 kvě 2010 07:39

Přesně tak.Notebook se má rozhodně kupovat s určitou rezervou.Osobně bych koupil třeba ten nový Timeline X v ceně okolo 20k.(s přepínatelnou GK).Na tom Dellu je dobrá akorát záruka ,jinak je to za ty peníze předražený plasťák.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“