takze keby som porovnal 5820TG vs y560 tak celkovo je vitaz ktory?
vyhodu aceru vidim len v trocha vyssej vydrzi a numerike alebo este nieco ine?
Ntb asi do 1200€ podla poziadaviek
tieto timeliny su prave na dobrej urovni, novy Y560 este nieje dlho vonku takze neviem ake su ohlasy takze tazko hodnotit, ati 5730 ma vyssi vykon ale neni problem pretaktovat ati 5650 kedze HD5730 je pretaktovana ati 5650. ja osobne by som v tejto chvili asi zvolil timeline, vyhody su numerika, vydrz, dobre neleskle spracovanie šasi. zalezi ake mas priority.
-
- píše často
displeje nebudu nijak vyrazne kvalitou odlisne, do tychto lacnejsich multimedialnych notebookov sa montuju nekvalitne displeje, takze na to vobec nemusis davat nejaku velku vahu.
lenovo ma lepsie meno medzi vyrobcami notebookov ale timeliny sa aceru podarili, ak chces "lepsiu znacku" tak zober lenovo.
lenovo ma lepsie meno medzi vyrobcami notebookov ale timeliny sa aceru podarili, ak chces "lepsiu znacku" tak zober lenovo.
-
- píše často
Y560 ma novy typ klavesnice, nemam ju odskusanu, ale lenova maju jedny z najlepsich klavesnic, tak snad aj tato nova nebude zla, ale toto je tiez individualne, mne napriklad nesedi chicklet klavesnica(na sposob apple, asusu) ale niektorym ludom sedi. acer ma klavesnicu ktoru uz pouziva istu dobu rovnku, ked som ju skusal, mne sa na nej pisalo celkom dobre.
-
- píše často
-
- píše často
tak vraciam spet, nema chicklet klavesnicu
, to som len zle videl na jednej fotke, tu je dokaz, je to sice Y460 ale presne taku ma aj Y560:
http://www.youtube.com/watch?v=oz88nNw- ... re=related
inak, ma prepinatelnu grafiku.

http://www.youtube.com/watch?v=oz88nNw- ... re=related
inak, ma prepinatelnu grafiku.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“