HP Probook 6540b
-
- občas něco napíše
Probook 6550b
Tak ho mám doma a musím říct, že jsem spokojen. Notebook působí velice bytelně a příjemně mě překvapil displey, který je velice kvalitní. Co se týká hlučnosti měl jsem docela obavy, ale nebyly oprávněné (pokud se tedy nejedná o spuštění počítače). Jediné co bych mohl vztknout jsou příliš svítivé LED diody, které ve tmě oslňují.
-
- občas něco napíše
Probook 6550b
Co se týká teploty je to vše uplně ok, i po 2 hod hraní Starcraft2 je notebook chladný. Větráček se sice roztočí na větší otáčky, ale není to nic strašného (podle mě). Jestli je na hry, tak to fakt nevím!! Starcraft2 rozjedu v pohodě na střední detajly (rozlišení 1600x900).
Díky!! Musím se přiznat, že vlastně kvůli jeho rozlišení (1600x900) si ho zřejmě koupím, protože budu do toho koukat až 10 hodin denně, proto si myslím, že se to za tuto cenu vyplatí... Píšeš, že displej je hodně kvalitní. Jak to prosím přesně myslíš? Je matný a má velké rozlišení, ok. Je tam ještě další plus?
-
- občas něco napíše
Probook 6550b
No když to třeba srovnám se svým starým asusem (moc se to srovnávat nedá), je to uplně někde jinde. Rovnoměrné podsvícení, bílá je opravdu bílá, solidní pozorovací úhly atd. Nevím co víc chceš slyšet. Poškej si na recenzi, která výjde v následujících dnech, tam se určitě dozvíš víc.
ta grafika bohužel není v žebříčku http://www.notebookcheck.net/Mobile-Gra ... 844.0.html ale měla by snad být někde okolo 108-130. místa, ale moc učenej v tomto ohledu nejsem... tak tato dedikovaná grafárna by mohla dosavadní hry (ne-3D) přelouskat na snížený detaily ne?
zkusím na to hodit Empire TW
od grafiky nečekám zázraky - kvůli hrám jsem si to stejně nekupoval, ale neškodilo by se občas u něčeho odreagovat 
zkusím na to hodit Empire TW

Zpět na „Jaký vybrat notebook“