for dalu78:
tak co?
koupil si ho? ake mas s nim skusenosti?
ja se hodlam koupit tento ASUS G73JW-TZ054Z
<a href="http://www.alza.cz/asus-g73jw-tz054z-d186289.htm" target="_blank">odkaz</a>
ma vcelku pekne vybavenie.
hoc som kukal i na notasy co maju double graficku (SLI 480M) a 4 disky a 12 - 24 GB ram ....atd.
ale 10 000 € ~ to je cca 250 000 CZK tak na to nemam.
povodne som planoval notas do 20 000 ale to by nebol na hry. do 30 000 som uz nejake hracske videl ale asi by mi sekali tie najnovsie na high detailoch. a tak som si vsimol tento Asus G73JW.
tak ma teda zaujima ake mas postrehy. je moc hlucny ked mu davas zabrat? alebo ustoji aj narocne hry vcelku potichu?
tesim sa na odpovede. som uz nan riadne nazhaveny
který notes koupit
Ještě bych se podíval na nové Qosmio od Toshiby X 500-13R(P).Cena bude obdobná jako u toho Asusu,ale Qosmio má lepší výbavu,zvuk a větší HDD.
EDIT:to Core-nejnáročnější hry Ti stejně na tom Asusu nepůjdou plynně na nejvyšších detailech.Na to mobilní GK nestačí.
EDIT 2: a nepočítej s tím,že přístroj bude tichý při hraní třeba Metra 2033 apod.
EDIT:to Core-nejnáročnější hry Ti stejně na tom Asusu nepůjdou plynně na nejvyšších detailech.Na to mobilní GK nestačí.
EDIT 2: a nepočítej s tím,že přístroj bude tichý při hraní třeba Metra 2033 apod.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Já? Já vlastním model Toshiba Qosmio X 300-15G.Na něm se dají hrát hry na High detaily prakticky všechny.Jsem spíše tester všech her co vycházejí.Jinak ta NVidie 460tka bude jen o kousek výkonnější než moje dvě 9800vky v SLI.Nemám důvod zatím cokoliv měnit.Navíc procesor mám stále lepší než je i7 740 v tom novém Qosmiu nebo Asusu.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Zpět na „Jaký vybrat notebook“