16K & Rozsoudění
- Chlebovnik
- guru
Ano, klávesnice se pod větším tlakem prohýbá, ale to v této ceně není nic neobvyklého (u notebooků co hrají jen na výkon). O kvalitě reproduktorů nepadlo ani slovo.
Chtěl jsi nejvýkonnější notebook do 16k, dali jsme ti odpověď. Promiň, ale přijde mi to, že teď si akorát vymýšlíš další a další požadavky (které v této ceně a při tvých požadavcích na co nejvyšší výkon ani nemusí být realizovatelné).
Chtěl jsi nejvýkonnější notebook do 16k, dali jsme ti odpověď. Promiň, ale přijde mi to, že teď si akorát vymýšlíš další a další požadavky (které v této ceně a při tvých požadavcích na co nejvyšší výkon ani nemusí být realizovatelné).
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Nic výkonnějšího v této ceně u nás v prodeji není.Ber to jako FAKT!GMawe píše:nevymyslim ale repro do vykonu taky patri, dale notebook moc neprenasim takze konstrukci pevnou nepotrebuji, a jelikoz tento acer je travelmate mel by mit pevnejsi k. jen se mi nechce verit ze v cene/vykon neni neco jineho nez Acer, kdyz ovsem budete brat od kazde znacky to nejvykonejsi
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
a co tenhle : http://www.alza.cz/hp-probook-4720s-d200723.htm#popis , jak moc je horsi graficka karta? jinak vse ma stejne jak acer a bude asi i kvalitnejsi ne?
Tahle grafika HD6370 je na nove hry nepouzitelna, byt tebou, tak beru ten travelmate, taky si ho budu v lete porizovat. Nebo v nejhorsim pouvazuj o toshibe. Z vlastni zkusenosti mohu rict, ze toshiba rady satelite je strasne mekka, za 3 roky pouzivani zacala vsude mozne praskat, i kdyz jsem s ni zachazel velice obezretne, posledni dobou se take neskutecne prehriva, snad vydrzi do leta a nahradi ji jiz zminovany Travelmate.
Tak to asi nebude vylozene tenhle model, ale neco s podobnou konfiguraci. Jak takhle procitam toto forum, jevi se mi TravelMate jako perfektni volba do 15, 16 litru, co se tyce vykonu. Hry moc nehraji, ale nejak uz od zakladni skoly me prirostla k srdci serie GTA, no a jelikoz hra GTA4 ma tak vysoke hardwarove naroky
Tim padem potrebuji vykonnou grafarnu, abych to rozbehl alespon na medium. Plastove multimedialy v podobe toshiby a pavilionu nechci, nejake znacky jako Gigabyte a Packard Bell taktez. Na sony vaio rady F s dobrym displejem nemam
Tak to proste vypada na tenhle notasek 

1. hry nehraji, ale GTA 4 bych si zahrál. trochu nelogické
2. když chceš kupovat v létě proč vybíráš teď?
3. když chceš hodně muziky za málo peněz musíš si vzít levný multimedial...
4. našetři víc peněz. Nebo si kup PC a k tomu netbook
2. když chceš kupovat v létě proč vybíráš teď?
3. když chceš hodně muziky za málo peněz musíš si vzít levný multimedial...
4. našetři víc peněz. Nebo si kup PC a k tomu netbook
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“