Martyrius:
ta grafika není zas tak silná, aby ji nedokázalo nakrmit i7-720qm.
Konkrétně se jedná o jádro vycházející ze stolní 5770 + je podtaktované. Tedy grafika na úropvni střední třídy za 2,5k, i když v notebooku se řadí k high-endu.
Každopádně, až na výjimky (cyrsis, metro, apod) by to mělo rozjet skoro vše ve FHD i na velmi dobré detaily.
notebook do 25000Kč
díky
díky moc všem za rady,v odkazu jsem měl nákup v ALZA,ale tam není momentálně na skladě a další velkoobchod,kterej mám v dosahu osobního odběru nemá takovou cenu,jak měli oni.
Jinak určítě potřebuji ntb,protože přece jenom někdy ho přenést musím(chalupa dovolená atd:-)a ještě jsem se chtěl zeptat,jestli by bylo vhodné tam povýšit RAM-jestli by to bylo k něčemu.
Díky za odpovědi
Mates
Jinak určítě potřebuji ntb,protože přece jenom někdy ho přenést musím(chalupa dovolená atd:-)a ještě jsem se chtěl zeptat,jestli by bylo vhodné tam povýšit RAM-jestli by to bylo k něčemu.
Díky za odpovědi
Mates
3-4 GB bohatě stačí, pokud to nemáš na CAD, virtualizace, apod. paměťově náročné úlohy.
Jestli to chceš zrychlit, spíše pouvažuj o SSD na systém.
Jestli to chceš zrychlit, spíše pouvažuj o SSD na systém.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
http://www.mironet.cz/asus-g73jhty244-- ... +dp119323/
píšou tam:
V inovované verzi nabízí výrazně lepší cenu a hybridní disk SSH, který spojuje rychlost SSD disku s velkou kapacitou disku klasického typu HDD.
tak nevím co si o tom mám myslet
píšou tam:
V inovované verzi nabízí výrazně lepší cenu a hybridní disk SSH, který spojuje rychlost SSD disku s velkou kapacitou disku klasického typu HDD.
tak nevím co si o tom mám myslet
Zpět na „Jaký vybrat notebook“