[quote="orgasmic"Mazarini: Co je na HP Envy herniho a za tak premrstenou cenu?

[/quote]Co je na Envy herního? Třeba to, že je hlučný a přitom se dost hřeje. To mi připadá jako docela dobrá definice herního notebooku

. Envy beru spíš jako takový nemístný hype... to už si radši půjdu koupit to MSI (když jde jen o výkon, proč ne).
Hudson161: V té ceně, ve které se pohybuje ASUS s MSI najdeš vždy jen notebooky, na které si spousta lidí stěžuje. Je to něco za něco a ty si musíš rozmyslet, zda se ti vyplatí nad některýma parametrama přihmouřit oči a podstoupit to riziko.
Python.P: Vůbec nejde jen o výsadu teenagerů. Já bych třeba na stolním kompu prostě nehrál. Líbí se mi, že můžu hrát v obýváku, v jídelně, u přítelkyně, u kámarádů... být omezený na jedno místo by se mi nechtělo. Doma u sebe v pokoji jsem si snad hru nepustil, jak je rok dlouhý. Celkově bych tu ale debatu notebook vs desktop vůbec nerozjížděl, na to si založte téma na smetišti.
swarm - blog:
http://notebookblog.czApple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)