GIGABYTE Technology is a Taiwan-based manufacturer of computer hardware products best known for its motherboards. Established in 1986, its major customers include custom boutique PC manufacturers such as Alienware. Secondary lines in the company's product portfolio include complete PCs, laptops, optical drives, LCD monitors, keyboards, mice, cooling components, mobile phones and high end mobile phone products (PDA phone, TV phone etc.), networking equipment, power supplies, and a line of barebone mid and full sized ATX computer cases. Gigabyte laptop reviews are rare and the global laptop market share low.
-originální zdroj odkud to mám si nepamatuju, ale tady o tom máš taky zmínku. Šasi jestli alienwaru gigabyte dělal si nejsem jistej, vim že třeba displeje jim dělal určitě. Možná jsem trochu přehnal s tim že většina je od gigabytu.
a samozřejmě, udělat notebook a základní desku je něco jinýho, ale stejně kvalita jejich motherboardů dokazuje, že to rozhodně není nějaká minifirmička kterou řídí 2 tajwanci ze sklepa paneláku. Spíš jsem chtěl říct, že to je naprosto seriózní značka a neni důvod se toho bát. Krom toho ohlasy jsou většinou pozitivní - až na tu sérii s otočnym displejem, ale to se nedá brát moc vážně jako notebook, to je spíš gadget