Jaký notas pro grafické práce?
Aktuální situaci přesně neznám, ale tak před rokem platilo, že v 14" business noteboocích byly dokonce ještě horší displeje než v consumer 15" (jeden takový 14" HD+ odpad mám ve svém elitebooku a opravdu to není pěkné pokoukání). Vzhledem k tomu, že Tčka neustále zlevňují, tak opravdu pochybuju, že by tam z ničeho nic začali dávat něco kvalitnějšího.
To v N55 bude IMHO lepší displej než v jakémkoliv Thinkpadu do 40k (kromě IPSek v Xkách).
To v N55 bude IMHO lepší displej než v jakémkoliv Thinkpadu do 40k (kromě IPSek v Xkách).
to bude bohužel asi pravda, i když T520 a FHD mělo celkem koukatelné barvy, ale 14" HD jsou fakt shit ( taky na jeden koukám) ale HD + vypadalo v showroomu poměrně lépe
prostě grafika jedině IPS lépe xVA ! TN bude pokaždé dost tragedie
proč tu nepadl návhr vzít " cokoli" a na doma/ intr mít kvalitné IPS lépe xVA panel

proč tu nepadl návhr vzít " cokoli" a na doma/ intr mít kvalitné IPS lépe xVA panel

X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Zatím se mi nejvíce zamlouvá ten ASUS
. (sorry nadupané HPčko, ale jsem jen studentka
a pokud mi ASUS dá dostatečně dost a vyjde mě bez DPH na 18 000,-, tak je to asi jasné. Na tu cenu se mi ten výkon líbí..
Co se týče barev, tak ve škole bych ho mohla napojit na EIZO LCD a tam ty barvy budou hned jiné
.

Co se týče barev, tak ve škole bych ho mohla napojit na EIZO LCD a tam ty barvy budou hned jiné

Jirrick píše:To v N55 bude IMHO lepší displej než v jakémkoliv Thinkpadu do 40k (kromě IPSek v Xkách).
toto tvrdenie neplati uz pre T520i za 19tisic. N55 s HD+/FullHD su na tom uplne rovnako ako T520i/T520 s HD+/FullHD. a N55 a T520 s HD displejmi su na tom uplne rovnako ako T420 s HD/HD+. (miesto Thinkpadov je mozne dosadit akykolvek iny business notebook od inej znacky zodpovedajucej uhlopriecky a rozlisenia a bude to platit rovnako)
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Děkuji všem MOC za rady. Pomohli jste mi.
Vyhrál to tedy ASUS
. http://www.alza.cz/asus-n55sf-s1262v-d272704.htm
Doufám, že bude sloužit dobře
.
Vyhrál to tedy ASUS

Doufám, že bude sloužit dobře

Zpět na „Jaký vybrat notebook“