Notebook na hry do 25.000 Kč
roman2277 píše:Asus má jednoznačně nejlepší chlazení.A o to u herních NTB jde především.
chápu.....
a co treba tenhle co na nej rikate ?
http://www.alza.sk/asus-n53sv-s1803v-d280749.htm
asi nerozumis tomu, ze jakykoliv multimdial s i7 bude pravdepodobne delat neplechu s prehrivanim, jestli ma byt primarne urcen na hry, tak bys mel navysit rozpocet a vybirat mezi Asusem G a MSI GT. Jeste prichazi v uvahu multimedial Y580 s i5. No a jestli jsi striktne omezeny limitem tech 800ecek, tak nejaky Acer s grafikou od GT640 nahoru, GT540M je pro vykonny notebook naprosty vysmech, takove grafiky se davaji do stroju o polovinu levnejsi. Musis si uvedomit, ze pro hry je prioritou nejlepsi chlazeni a grafika, potom procesor, nejake pameti a velikost pevneho disku jde stranou
Na hraní her slabá GK.bbng píše:roman2277 píše:Asus má jednoznačně nejlepší chlazení.A o to u herních NTB jde především.
chápu.....
a co treba tenhle co na nej rikate ?
http://www.alza.sk/asus-n53sv-s1803v-d280749.htm
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- píše často
Řeším stejnou otázku pouze s tím, že moje maximum je takových 31-32k. Měl jsem MSI, které zlobilo od začátku do konce ale teď nevím. Hodně přemýšlím o Lenovu Y580 s i7, ale jak koukám tak tu od toho všichni odrazují. Tak chlapi poraďte co koupit. A ještě navíc mám dneska svátek a Alza mi dala 5% slevu ( 14 dní ) tak poraďte.
ThinkPad X220 i5-2520M, 4GB RAM, 120 GB SSD
Past:
ASUS G55VW, MSI GX640, ASUS EEE X101CH, X200
Past:
ASUS G55VW, MSI GX640, ASUS EEE X101CH, X200
sapuszchkyn píše:Řeším stejnou otázku pouze s tím, že moje maximum je takových 31-32k. Měl jsem MSI, které zlobilo od začátku do konce ale teď nevím. Hodně přemýšlím o Lenovu Y580 s i7, ale jak koukám tak tu od toho všichni odrazují. Tak chlapi poraďte co koupit. A ještě navíc mám dneska svátek a Alza mi dala 5% slevu ( 14 dní ) tak poraďte.
tak vše nejlepši
ja chci taky s i7....nic lepšiho v ty kategorii sem nenašel tak taky budu rad za nejaky dobrou radu ...
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“