Notebook pre tajnu agentku

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
tajna agentka
občas něco napíše

Příspěvekod tajna agentka » 03 říj 2012 17:26

wern_er: no 3G nechcem, to mi netreba, mne stačí dobrá wifi :), ale dokázala by som prekusnut aj tu intelacku, to nie je až take podstatne, dokonca aj redukciu mam usb na 2xjack od sluchatiek...
keď ja mám dost obavy z tej intel hd 4000 a z jej kompatibility, ani worms na inteli nespustim a už ked budem mat lepšiu grafiku, tak aj niečo lepšie vyskúšam a zahrám, bez dph mi ten notebook vychadza na 525 eur čo je v pohode cena a silou mocou ju nemusim podliezat, vraj su tri verzie tej grafickej karty, tak som zvedava ktora z nich to bude, nikde to nepíšu

DeLong: práveže to hp nie je staré, nemá ani rok, je to hp 635
z vonku ani nie, viem asi čo mám čakat od lenova, skôr by ma zaujímalo ako by tam to xp fungovalo, optimus by tam asi nešiel, ale to by ma nejak netrápilo, hlavné je či by sa mi tú nvidiu podarilo spojazdnit pod xp, lebo na lenove nie sú ovladače, no na laptopvideo2go som nejaké našla

DeLong
guru

Příspěvekod DeLong » 03 říj 2012 17:49

to XP by si tam nejako dostat mala, len tak ako pises, horsie to bude s podporou, ok mas nejake dovody preco ostat na XP ale ja osobne by som to skusal nejako vyriesit ako zotrvavat na starsom OS.
inak jedna vec k spracovaniu lenova, je to plastak ale ten povrch je tak trochu akoby pogumovany, ostavaju otlacky.
tak to je jasne, ze nie si moc spokojna, tamto HP co mas ty patri medzi low-end ale napriklad aj taka rada pavilion v minulosti (momentalne nemam prehlad) nebyvala velmi stastna volba.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“