Tak vem neco pouziteho, kde nebude propad ceny takovy.
Ted za GT60 das 29tis a pak po dvou mesicich budes rad za 20tis.
To uz muzes rovnou vzit ten Goldmax tady z bazaru za 1600Euro a budes mit 2x takovy vykon, co s tim G750JZ.
MSI GT60 2OC alebo ASUS G750JX??
Do sli/crossfire sa mi velmi nechce,mam stym skusenosti doma u deskopu,kde pod 40fps je citit skur... MS a pri AMD kartach je to este horsie.Zatial mi to neprekaza,pretoze 2 x 780 nepustia ziadnu hru pod 60fps ale tie dve 7970m niesu deskop grafiky a su slabsie takze pri narocnejsej hre to moze klesat k tym 30-40 a prichadza MS...a za dalsie,teploty,spotreba atd...2 karty v notebooku podla mojho nazoru nieje dobre riesenie aj ked je pravda ze vykon je brutalny a dokonca som nad tym aj realne uvazoval ze ho kontaktujem.
inak o SSD mi nejde,mam doma prichystany Samsung EVO 250GB
inak o SSD mi nejde,mam doma prichystany Samsung EVO 250GB
Přesně jak píše orgasmic, buď se kousni a vydrž než dojde první várka toho asusu nebo kup ono clevo z bazaru. Kupovat něco na 2 měsíce je zbytečnost a blbost, o to víc když máš doma takovou mašinu...
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
Dobrý NTB za dobrou cenu.gerremi píše:Ved cakam,ale kym dojdu na trh tak to chvilu potrva a za ten cas by som nieco vzal a potom predal.Co poviete na tento?
http://www.alza.sk/msi-gt60-2oc-205xcz- ... .htm#popis
Je tam sice len i5 4200m ale az taky rozdiel oproti i7 tam nebude,ci?Mam na mysli pri hrani
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Jo,ale je to jen bazar.Nikdy nevíte co skutečně kupujete.orgasmic píše:Tak vem ten Goldmax, ne? Kdyz spocitas ztratu pri prodeji GT60 a porizovaci cenu G750JZ tak jsi na tech penezich.
+ navic SSD, lepsi CPU, vice RAM, lepsi display, blu-ray vypalovacku atd.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Zpět na „Jaký vybrat notebook“