raidik píše:Já osobně kdybych nechtěl hrát denně (jako že bych chtěl ale už nemám čas:) bych šel do GS60. Teď jsem jednu instaloval pro známýho a vypadá úžasně, už to vybalování je super - je to zabalený jako dárek Hry nezkoušeny, takže netuším, instaloval jsem jen systém do té nejlevnější verze. Při běžné práci pěknej a tichej noťas a hlavně je fakt lehkej, v batohu to skoro nepoznáš.
Co se mi nelíbilo - rámeček kolem displeje je zbytečně široký, ale to je asi daň za rozměry klávesnice a design vůbec a klávesnice má mírné posunutí funkčních kláves doleva, což mi vadí při psaní poslepu. Při instalaci je tam pár zbytečného balastu, trochu mi lezlo na nervy že pro každou komponentu je jiný ovládací soft, takže je trvale spuštěno nastavování síťovky, zvlášť klávesnice, zvlášť zvuku, zvlášť touchpad, zvlášť ovládací panel pro zapínání BT, WiFi apod - zbytečně to zabírá paměť, to teda mohli sjednotit pod jednu aplikaci.
Displej oproti tomu parádní, měl by to být PLS, takže výhoda proti GS70. Překvapil mě zvuk, neznělo to úplně plechově na to, jaký to má rozměry:) Vzhled je vždycky individuální, ale mě se líbí, šasi vypadá jako že něco vydrží, takže proč ně. Víc jsem neměl možnost zkusit, výdrž ani hraní bohužel... ale zkusím poptat.
Kdybych to měl do školy a na hraní, zkusil bych ten nejlevnější GS60 a doplnil SSD a OS dle libosti. Pokud jen na hraní, tak jak píšou ostatní, šel bych do vyšších řad které se teď dají koupit docela výhodně.
Konečne pekne povedaný názor Vďaka.
Ak by si sa opýtal na tu výdrž poprípade ako hreje na nohách pri hraní bolo by to fakt super
Pri možnosti SSD do GS60tky sa mi nepáči akurát to, že tam ide nový typ m.2 mSata, ktorý Samsung zatiaľ nemá, ale tak snáď by to Crucial M550 nejako zvládol