Display NTB

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 19 lis 2007 00:55

Btw 6bit je i většina stolních LCD, co maj lidi doma. Takže jestli někdo šetří na notebooku, tak jako externí si k tomu stejně koupí zase 6bit panel..... to jen tak na okraj.

Jako já mám třeba v periferiích víc peněz jak v samotném notebooku. Ale je to tim, že na tom fakt dělám grafiku a na to je bohužel samotný notebook nevhodný (i když nedá se úplně zatracovat... taky se dá, když nejde jinak, ale osobně jsem z toho většinou dost vystresovanej, když se nemůžu podívat na pořádný zkalibrovaný displej, kde jsem si jist, že je to 100% přesné).
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 19 lis 2007 01:27

Puppy:
Sorry, evidentne vas je primalo na to, aby sa to vyrobcovi oplatilo vyrabat (v pozadovanej kvalite/za pozadovanu cenu) :(

Alebo vas moze byt privela - ono pre vyrobcu nie je tiez dobre, ked ohlasi nieco super a potom je toho "super" malo. Vytvara to privela negativneho imidzu (preco musim na to cakat XY tyzdnov/mesiacov?) a v konecnom dosledku to moze mat horsie dosledky jak keby nic dobre nevydalo. Znie to sice absurdne, ale je to tak (vid T60ka a nedostatok IPS panelov)

C

Zpět na „Jaký vybrat notebook“