Btw 6bit je i většina stolních LCD, co maj lidi doma. Takže jestli někdo šetří na notebooku, tak jako externí si k tomu stejně koupí zase 6bit panel..... to jen tak na okraj.
Jako já mám třeba v periferiích víc peněz jak v samotném notebooku. Ale je to tim, že na tom fakt dělám grafiku a na to je bohužel samotný notebook nevhodný (i když nedá se úplně zatracovat... taky se dá, když nejde jinak, ale osobně jsem z toho většinou dost vystresovanej, když se nemůžu podívat na pořádný zkalibrovaný displej, kde jsem si jist, že je to 100% přesné).
Display NTB
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Puppy:
Sorry, evidentne vas je primalo na to, aby sa to vyrobcovi oplatilo vyrabat (v pozadovanej kvalite/za pozadovanu cenu)
Alebo vas moze byt privela - ono pre vyrobcu nie je tiez dobre, ked ohlasi nieco super a potom je toho "super" malo. Vytvara to privela negativneho imidzu (preco musim na to cakat XY tyzdnov/mesiacov?) a v konecnom dosledku to moze mat horsie dosledky jak keby nic dobre nevydalo. Znie to sice absurdne, ale je to tak (vid T60ka a nedostatok IPS panelov)
C
Sorry, evidentne vas je primalo na to, aby sa to vyrobcovi oplatilo vyrabat (v pozadovanej kvalite/za pozadovanu cenu)

Alebo vas moze byt privela - ono pre vyrobcu nie je tiez dobre, ked ohlasi nieco super a potom je toho "super" malo. Vytvara to privela negativneho imidzu (preco musim na to cakat XY tyzdnov/mesiacov?) a v konecnom dosledku to moze mat horsie dosledky jak keby nic dobre nevydalo. Znie to sice absurdne, ale je to tak (vid T60ka a nedostatok IPS panelov)
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“