Doporučíte HP Pavilion dv6690 ?
to zuskys: ak nemas nic proti acerom tak ti vrelo odporucam toto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 aj ja ho idem kupovat a myslim ze za tu cenu je to uplna bomba
mobilcarl píše:je skvělej...na tom ti půjde snad všechno...jen pozor...HP mají sice skvělý servis ale to platí pro business notebooky, Paviliony jdou na opravu do polska a to se prodlouží..jinak myslím, že pavillion je fajn volba;-)
To ze paviliony idu do Polska servis mozem len potvrdit. Su to dobre notebooky ale ked sa nieco pokazi ide cely komplet aj koly prtine do polska a co viem polsky servis nieje korektny "seriozny" nazvem to. Mam to potvrdene. Takze volba a parametre pavilionov su dobre ale servis...
No chápu chápu, ale prostě integrovanou nechci, nic moc se na tom rozchodit nedá atd.
Desktop nechci, potřebuju spíše mobilní "pracoviště"
Doufám, že má výstup HDMI jak se píše na ofic. stánkách, protože nikde jinde u prodejců to napsané není, protože mám monitor s HDMI, tak doufám, že to využiju.
Díky moc všem za odpovědi, příští týden ho jdu kupovat. Myslím, že naprosto splňuje moje požadavky a navíc ten design je pěknej
Co se týče servisu, tak v mironetu pro hp mají express servis 4dny max 10dní, takže kdyby se s tím něco stalo, tak 10dní bez ntb opravdu přežiju.
Desktop nechci, potřebuju spíše mobilní "pracoviště"

Doufám, že má výstup HDMI jak se píše na ofic. stánkách, protože nikde jinde u prodejců to napsané není, protože mám monitor s HDMI, tak doufám, že to využiju.
Díky moc všem za odpovědi, příští týden ho jdu kupovat. Myslím, že naprosto splňuje moje požadavky a navíc ten design je pěknej

Co se týče servisu, tak v mironetu pro hp mají express servis 4dny max 10dní, takže kdyby se s tím něco stalo, tak 10dní bez ntb opravdu přežiju.
Kukni na toto: http://www.vbi.cz/nevada.asp
Myslim ze ma treba: rychlejsi procesor, rychlejsi, ale mensi harddisk, lepsi display, design je celkem v pohode, a je levnejsi.
Ale to je kazdeho svobodna volba, nikomu nic nevnucuju.
A jeste bych zapomel - ma taky lepsi grafickou kartu.
Myslim ze ma treba: rychlejsi procesor, rychlejsi, ale mensi harddisk, lepsi display, design je celkem v pohode, a je levnejsi.
Ale to je kazdeho svobodna volba, nikomu nic nevnucuju.
A jeste bych zapomel - ma taky lepsi grafickou kartu.
Compal FL90v2, Geforce 8600GT 512MB,Intel Core2Duo T7700 2,4Ghz, 4GB DDR2 Ram 667mhz, 200GB 7200 HDD SATAII Seagate momentus + WD My book essential 500GB, Wifi, BT.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“