Který notebook

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
XerizOn
píše často

Příspěvekod XerizOn » 07 pro 2007 21:01

Ano s tou dobou Aceru, kdy je NB v servisu uz bohuzel musim tez prikyvnout, vymena tech pantu jim trvala neco malo pres 3 tydny... Ale zatim sem nastesti vice duvodu, to tam posilat znovu, nemel :roll:

EasyShare píše:...ale já měl problém s empoweringem, skákaly tam různá nastavení...

Taky mi ze zacatku blbly nastaveni... Pripada mi, ze se to bud nejak blbe ukladalo nebo se to potrebovalo ulozit do vice cest, protoze po tom, co sem to asi 4x menil, tak uz to tak nastesti zustalo :roll:
Acer Aspire 5920g LX.AKR0X.004 => Win XP => 3DMark06: 4.782
NVidia 8600m GT 512 169.61 ( 575/1500/425 MHz @ Idle 56°C - Max 95°C ) + Zalman NC-1000
C2D 7300 2.0 GHz
DDR2 2 GB, 667 MHz, CL5
HDD SATA 250 + Ext. WD 160 GB USB 2.5" 5400 rpm

Palma
píše často

Příspěvekod Palma » 08 pro 2007 09:27

jak to tak poslouchám asi zkusím ten Acer :lol:

je fakt že znám lidi co ho maj a jeden má v rodině 3, a dvěma odešly tuším HDD po pul roce... poslaly ho na reklamačku a po měsici se vratily, HDD opravene ale s poškozným portem na nabíjení nebo tak nějak...ale to jsou staré acery cca 2 roky?
druhý známí má taky dva nebo tři roky starej Acer a pochvaluje si ho bez problemu...

servis je problem kamoš ma VBI, tuším kolem 35k, a dělá na tom věci do školy- výkresy atd..
PC na kolejích nemá, za semestr 13 - týdnu se odevzají 3 výkresy cca každý měsíc jeden.

Na co je mu NB který je na opravě měsíc? :roll: takže pokud nekdo chce NB na práci do školy, at už výkresy nebo word + excel, tak servis kde je NB fuč na měsíc je na prd...

mnej e to jedno já už PC mám, tak hledám jen mobilní stanici, něco co mužu tahat furt do školy, dvě hodiny busem atd.., není to těžké, a výkon nepotřebuji...
tak právě uvažuji o tom aceru...

falcon9

Příspěvekod falcon9 » 08 pro 2007 21:57

takze zhrnme si to: ano servis Aceru je fakt problem,takze ak niekto potrebuje notas ke sve praci a nema alternativu,tak ked sa mu Acer pokazi,tak to fakt trva aj 2tyzdne.V tomto smeru maju ostatny pravdu,takze radsej si potom dosetrit a poinformovat,ktore servisi funguju do 3dni(su aj take)
Ja osobne mam Acer,vyuzivam ho v skole na internate,doma mam MSI Desktop,takze ak by sa nahodou aj pokazil,tak ziadny problem. A ako tu citam,kazia sa aj omnoho drahsie notebooky,takze moj za 11 000Kc bola az mooc vyhodna kupa :)

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 10 pro 2007 15:07

takze moj za 11 000Kc bola az mooc vyhodna kupa
Kazdej ma jine priority...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“