ntb 20-25k, pracovni, linux

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 13 led 2008 23:45

Tak v tom bych zas problem nevidel... spis naopak, takhle kdyz ti odejde dokoupena RAMka v notesu a doma budes mit v supliku tu puvodn, co si vymenil za ty dokoupene 2x1GB tak kdyz pujdes do servisu, a neudelaj ti vymenu na pockani(coz asi neudelaji) tak tam nechas cely notes, protoze RAMka je soucasti, takhle kdyz ti odejde RAMka tak jen tu RAMku odesles k tomu obchodniku odkud si ji koupil (treba CZC) ale notes ti zustane a kdyz si nechas tu puvodni v supliku tak si ji tam muzes prozatimne narvat. Sice je to cele pritazene za vlasy, ale to asi v obou pripadech. V tomhle bych problem nevidel...

CeCo

Příspěvekod CeCo » 13 led 2008 23:52

Solitary:
Ale ja vravim "ked si mimo domova". Napr. ja idem na intrak do zahranicia a vies, ako by sa mi chcelo tahat si so sebou vsetky taketo komponenty "pre pripad zlyhania", najma ked mam NBD onsite + Accidental damage protection.
Takto mam originaly, 100%ne zarucenu kompatibilitu (nemusim riesit problemy ako maju niektori, ktori maju smolu na nekompatibilne moduly) a ak sa nieco pokazi (RAM, disk, mechanika, proste cokolvek) tak technik pride ku mne kdekolvek po svete (teda kde ma HP svoj servis), oprava ma prioritu (kvoli NBD) a nemusim chytro zhanat povodnu RAMku + zaruka sa vztahuje aj na dokupeny 2GB modul od HP ;)

Ber to len ako reakciu na "vydelas", dal som ti proste sukromny priklad toho, ze pre niektorych je vhodnejsi naopak originalny komponent.

C

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 14 led 2008 00:33

Aha, ja nepochopil to "mimo domov" ... myslel sem porad v zemi. Kdyz to vidis takhle, tak to samozrejme je vyhodnejsi... kdyz mas penize na prikoupeni NBD a jinych pojistek, tak je samozrejme lepsi mit originalni RAMky, pak uz te par stovek nezabije.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“