RCTO uz neplati, vsetky modely sa po novom skladaju v Cine (tzv. IDS). RCTO sa inac skladavalo v Madarsku vo firme SanMina SCI pre strednu a vychodnu Europu a v juznom Francuzsku pre zapadnu Europu a bola to len prenesena montazna linka.
Vsetky komponenty boli z Ciny a boli rovnake, ako sa davaju do notasov v Cine. RCTO vsak kvoli nakladom zrusili a notasy sa v Europe montuju len pre projekty, kde je poziadavka "made in EU".
Po novom sa teda budu skladat na rovnakych linkach ako klasicke skladovky, akurat budu na prianie zakaznika. Tympadom uz kvalitu nemusis riesit.
FF - fully featurued. Ochudobnenu verziu (de-featured) najdes v 6710s, ktory ma len 2 USB porty a dalsie ochudobnenia.
Zaruka - ako pises. 1 rok pre firmy medzinarodne, pre fyzicke osoby potom druhy rok v krajine kupy.
Bulk RAM - na 95% ti pojde, na 5% budu problemy - bulky su totiz z roznych varok a tovarni danej firmy (niekedy i odkupene od ineho vyrobcu), takze tam nie vzdy splnaju vsetky vyzadovane specifikacie. Ak chces kupit gigovy modul tak kup origos, ta cena tam nie je az taka hrozna. Ja som mal stastie a kupil som dva 2GB moduly priamo od HP (pre mna a pre brata).
C
NB, do 24tis. CZK, C2D prace
To je skvele, akorat by si mohli spravit klamave informace pokud je to import (IDS) a ne RCTO
RAM necham na pozdeji prozatim, ale dekuju za hodnotne informace
Myslim ze jsem se teda uz rozhodl, az mi prijdou penize za stipko a z prace
budu konfigurovat ten 6710b z TopConfigu, dekuji Vsem za nazory

RAM necham na pozdeji prozatim, ale dekuju za hodnotne informace

Myslim ze jsem se teda uz rozhodl, az mi prijdou penize za stipko a z prace
budu konfigurovat ten 6710b z TopConfigu, dekuji Vsem za nazory

Naposledy upravil(a) havoC dne 25 dub 2008 04:30, celkem upraveno 1 x.
To je asi pravda, ale prece jen mam vetsi duveru k tomu co se sklada ve stejne fabrice jako krabicove NB, ale to je asi subjektivní 

Naposledy upravil(a) havoC dne 25 dub 2008 04:31, celkem upraveno 1 x.
Ja hledam notebook na praci ne na multimedia a navic to celoleskle provedeni je na muj vkus otresne (nerikam ze je obecne spatne) 

Naposledy upravil(a) havoC dne 25 dub 2008 04:31, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“