Acer nebo Hp ????
Acer nieje strasny nove acery su vacsina v pohode len ten ich servis je nanic...Ak clovek potrebuje za malo penazi vykonny book a fakt si nemoze dovolit priplatit je to lepsi ako niektore MSI booky..(Hlavne je to najlacnejsie)
Ale zase book typu makke jeto prehrieva sato a servis nanic... Pri nizkej cene by som sa radsej pozrel po HP compaq ci lenove alebi si priplatil na DELL...
Ale zase book typu makke jeto prehrieva sato a servis nanic... Pri nizkej cene by som sa radsej pozrel po HP compaq ci lenove alebi si priplatil na DELL...
neřeknu kdybych chtěl něco typu notebook barbone,no name a další.Zajímavý že na ty nikdo nic neřekne. Problém je že když si koupím nějaký střep za 50 táců a bude se mi srát jako svině tak budu mlčet a dělat že je všechno ok,protože mi funguje NBD. Zjišťuju že nesnáším fanatické vyznavače čehokoliv. V téhle republice je každý expert. Není nad osobní zkušenost.
zkus nejdříve odpovědět na otázky v před předešlím mým příspěvku..
OT: jinak osobně si myslím,že dell není zas taková výhra. Díky vysokým cenám a NBD v základu vypadají jako vrchol, ale myslím, že ThinkPad s NBD nebo Compaq s NBD by Dellu co se kvality týče natrhli kalhoty, trenky i řiť.
OT: jinak osobně si myslím,že dell není zas taková výhra. Díky vysokým cenám a NBD v základu vypadají jako vrchol, ale myslím, že ThinkPad s NBD nebo Compaq s NBD by Dellu co se kvality týče natrhli kalhoty, trenky i řiť.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
-
- Moderátor
-
- Moderátor
acery soiu poruchovvy srajdy,stacilo se ted koukat na obcansky judo 

FUJITSU-SIEMENS Amilo Xi2428, C2D T8100 @ 2,1 GHz, 2GB RAM+1GB RBS, 250GB 5400 rpm, NVIDIA GeForce 8600M GS 256 MB, 15,4" WXGA BrilliantView TFT, Azalia codec 7.1, Webcam 1,3 Mpixel, DVD±RW, BlueTooth 2.0, Wifi, Microsoft Windows Vista Home Premium
-
- Moderátor
já bych si acer taky nekoupil, ale nejsem zastáncem toho, aby se o nějaké značce navěky říkalo, že je to šmejd. Acer má mnoho spokojených majitelů a ať se nám to líbí nebo ne, tak je to druhá nejprodávanější značka ntb na světě. Nové gemstony se určitě zlepšily oproti dřívějšku, horší je to, že se asi nijak nezměnil servis...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
fido: o Aceru, že jsou to smažky a dělaj jenom toustovače
a na konci reportáže: "notebook se vrátil zpět ze servisu se stejnou závadou, kvůli které tam byl posílán..." 

DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Zpět na „Jaký vybrat notebook“