EEE + desktop nebo luxusní tablet?!
-
- Moderátor
Hele já teda nevím jako je na tom Shift... ale měl jsem v ruce Cruise (to je ale PDA) a ten podle omaku a uchopení se zdá být "tough". Můj SE W810 vrže jako svině tak uvažuju o nečem podobném. A ten Cruise je jedna z možných variant multizařízení o kterém uvažuju.
ACER TM 5720G (111): C2DM T7500 @ 2,2GHz, 2GB RAM @ 667MHz, ATI Mobility HD2600 512MB, 250GB HDD, LCD WXGA (já nechci...), Win XPP SP3
pleteš jabka a hrušky dohromady - Shift s Cruisem porovnávat nejde, jde o úplně jinak zaměřený zařízení
osobně si taky myslím že Thomas neví co chce...potom je každá rada marná
osobně si taky myslím že Thomas neví co chce...potom je každá rada marná
Naposledy upravil(a) vojtab dne 01 dub 2008 19:09, celkem upraveno 1 x.
Apple Macbook White
sirius1983 píše:Buď teda nevíš, co s penězma, nebo nevíš, co vlastně chceš, když pořád takto měníš svůj postoj. Podívej se na videorecenzi HTC Shift na konkurenčním webu, zrovna moc ho tam nechválí...
peněz nemám su chudý student, který se te´d dozvěděl že je asi technoid nebo co lol
postoj měním proto že sem se rozhodoval podle cz webů a v čr je v UMPC úplné howno.... zatím...
a českou recenzi neřeším... podívej se na www.umpcportal.com - tam je HTC NEJ UMPC co se te´d dá koupit... no myslím že tomu kluci trochu rozumí...
vojtab píše:osobně si taky myslím že Thomas neví co chce...potom je každá rada marná
vím enom sem nečekal že je čr taký widlákov co se UMPC týče... :-/
věci o kterých tady ennajdeš ani jeden článek se v améru běžně prodávají...
no a ted už aj vím co chcu ..... UMPC okolo 15k co zvládne hdtv aneb je dooost našláplé... zní to jako hudba budoucnosti ale vůbec ne

jinak dyby se nedalo tak levně sehnat UMPC (není to už subnotebook dyž to má 12"?) co by zvládlo HD tak du do teeho EEE + našláplý desktop... nj ale proč mět dvě zařízení dyž šecko externí mám takhle k tomu připojím mini srandu a mám to naprosto vychytané

-
- Moderátor
Thoma$ píše:sirius1983 píše:Buď teda nevíš, co s penězma, nebo nevíš, co vlastně chceš, když pořád takto měníš svůj postoj. Podívej se na videorecenzi HTC Shift na konkurenčním webu, zrovna moc ho tam nechválí...
peněz nemám su chudý student, který se te´d dozvěděl že je asi technoid nebo co lol
postoj měním proto že sem se rozhodoval podle cz webů a v čr je v UMPC úplné howno.... zatím...
a českou recenzi neřeším... podívej se na www.umpcportal.com - tam je HTC NEJ UMPC co se te´d dá koupit... no myslím že tomu kluci trochu rozumí...
kluci z ameriky tomu rozumějí, zato kluci z česka jsou úplně mimo, že...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
tak to v žádném případě, to sme se nepochopili! v USA je to samý debil...
www.umpcportal.com je zatím ten nejpovolanější web co sem našel - znáš lepší??? a zatím sem neviděl že by tam psal nějaký američan...
ale to je jedno...
k věci:
LCD - max 12" nejlépe wide...
RAM - co nejmíń, dám tam ze svého ntb nebo koupím, vyjde to nejlevnějc
GPU - nejlépe neco s vlastní pamětí ale to už bych chcel asi moc...
CPU - musí zvládat hdtv v 1080, takže core 2 duo 1,8Ghz+
HDD - minimum 40GB víc být nemusí, koupím externa co vyjde levnějc než dražší ntb...
no a z toho mě nejlépe vychází FS T4220 - fakt luxusní hračka
...so any other ideas ???
www.umpcportal.com je zatím ten nejpovolanější web co sem našel - znáš lepší??? a zatím sem neviděl že by tam psal nějaký američan...
ale to je jedno...
k věci:
LCD - max 12" nejlépe wide...
RAM - co nejmíń, dám tam ze svého ntb nebo koupím, vyjde to nejlevnějc
GPU - nejlépe neco s vlastní pamětí ale to už bych chcel asi moc...
CPU - musí zvládat hdtv v 1080, takže core 2 duo 1,8Ghz+
HDD - minimum 40GB víc být nemusí, koupím externa co vyjde levnějc než dražší ntb...
no a z toho mě nejlépe vychází FS T4220 - fakt luxusní hračka
...so any other ideas ???
bohužel je to fakt jen "luxusní hračka" jak už tu bylo Xkrát řečeno tablet je záležitostí pro velmi úzkou komunitu, a něco mi říká, ža ty ho spíš chceš že se ti to líbí a né že ho nějak enormně potřebuješ...
.:.:
jen můj osobní názor .. tablety jsou luxusně natáhlé kvůli dotekovému monitoru a neadekvátně výkonné
.:.:
jen můj osobní názor .. tablety jsou luxusně natáhlé kvůli dotekovému monitoru a neadekvátně výkonné

Toshiba R600-10W
neznáš mě tak nevíš co chcu... tuhle luxusní hračku chcu a dyž mě nahradí notas aj pc tak ji nevyužiju? eště k temu dyž studuju it... lol
btw rád si přečtu os. názor redaktora
ale fakt ti ten T4220 přijde nevýkonný???
a co bys teda radil mě? požadavky sů výše...
btw ted studuju debilní programování ale na magisterském už to bude grafika... tablet je záležitost pro velmi úzkou skupinu lidí do které patřím... docela to podporuje i to že su šťastným majitelem N91 - eště užší skupina lidí
btw rád si přečtu os. názor redaktora

a co bys teda radil mě? požadavky sů výše...
btw ted studuju debilní programování ale na magisterském už to bude grafika... tablet je záležitost pro velmi úzkou skupinu lidí do které patřím... docela to podporuje i to že su šťastným majitelem N91 - eště užší skupina lidí

Naposledy upravil(a) Thoma$ dne 02 dub 2008 17:47, celkem upraveno 1 x.
nepochopil jsi to jak jsem to myslel, a nebo jsem to blbě napsal ..
> jedná se o celkem výkonný tablet to zcela bez pochyb, ale když to srovnám s obyčejným bookem tak je prostě natáhlej (stejně tak kdyby jsem srovnával notes s desktopem .. vyšel by natáhlej notes)
> sám sem tablet vlastnil, byl jsem z něho v šoku, šupa .. dotekovej monitor atd, ale za nějakej čas jsem si uvědomil, že to vše je za moc velkou cenu na úkor jiných věcí, takže pokud to má být Tvůj první tablet tak myslím, že tě brzy omrzí, nepotřebuješ-li ho na něco k čemu se normální notes nehodí ...
>prostě si sečti pro a proti ...
> kdyby jsem si nedej bože kupoval dneska tablet tak jdu asi do DELLu ten je fakt luxusní .. a můžeš na něj šmatlat i prstama a reaguje ...
> jedná se o celkem výkonný tablet to zcela bez pochyb, ale když to srovnám s obyčejným bookem tak je prostě natáhlej (stejně tak kdyby jsem srovnával notes s desktopem .. vyšel by natáhlej notes)
> sám sem tablet vlastnil, byl jsem z něho v šoku, šupa .. dotekovej monitor atd, ale za nějakej čas jsem si uvědomil, že to vše je za moc velkou cenu na úkor jiných věcí, takže pokud to má být Tvůj první tablet tak myslím, že tě brzy omrzí, nepotřebuješ-li ho na něco k čemu se normální notes nehodí ...
>prostě si sečti pro a proti ...
> kdyby jsem si nedej bože kupoval dneska tablet tak jdu asi do DELLu ten je fakt luxusní .. a můžeš na něj šmatlat i prstama a reaguje ...
Toshiba R600-10W
-
- Moderátor
další variantou je Toshiba portege M700...
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 162CB.html
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 162CB.html
T420, X31
Zpět na „Jaký vybrat notebook“