FS vs. ASUS
2 neoexnet:
já se nenavážím ale jako redaktor bys nemosel rozjíždět flame
jinak podle mě rozhodně FS !!!
já mám FS rok a půl takže mám docela dobré zkušenosti... ve zkratce je to firma která se strašně rychle rozjela a postavila to na kvalitních levných ntb s velkým multimediálním výkonem a naprosto luxusním servisem
ASUS: servis nic moc, výkon nic moc, cena těžce přešvyhlá....
já se nenavážím ale jako redaktor bys nemosel rozjíždět flame

jinak podle mě rozhodně FS !!!
já mám FS rok a půl takže mám docela dobré zkušenosti... ve zkratce je to firma která se strašně rychle rozjela a postavila to na kvalitních levných ntb s velkým multimediálním výkonem a naprosto luxusním servisem
ASUS: servis nic moc, výkon nic moc, cena těžce přešvyhlá....
-
- Moderátor
Ja asus dako nezboznujem ale nemam rad ked nan kompletne co vyroby nadavate uznavam ze taka F7 pripadne F3 su dost nepodarene ale tot vse inac najdes aj horsie...Napr. lacna X51 je asi najkvalitnejsi book od asusu pod 30 000 KC to sasi je pevne zdvihol som ho kludne za predny roh a nevidalo to ani hlasku a samozrejme sa to ani najmenej neohlo nato bolo treba pouzit dost velku silu displej dosada, je pekne chladny a tichy ale napr. tak F7 keby si to chitil za jeden roh tak sa ti zlomi...Nezartujem...(To spracovanie X51 ked som to mal par dni doma je lepsie ako ma compaq 6720s sam by som bol rad keby miho vymenili z mojou F3)
Este napr. ma pekne pevne panty a tvrdy krit displeja...
Inac osobne asus dako velmi nemusim ale keby som si vyberal lacny book tak by som X51 urcite neodpisal...
ASUS roby vela kvalitnych bokov len vacsina co preda su prave z tych menej kvalitnych serii...Nemozes porovnavat skusenosti z asusmi ked su to len same lacne sunky Tipu F3 ...
Este napr. ma pekne pevne panty a tvrdy krit displeja...
Inac osobne asus dako velmi nemusim ale keby som si vyberal lacny book tak by som X51 urcite neodpisal...
ASUS roby vela kvalitnych bokov len vacsina co preda su prave z tych menej kvalitnych serii...Nemozes porovnavat skusenosti z asusmi ked su to len same lacne sunky Tipu F3 ...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“