Jakej Nb mezi temito 3 ??
a co rikate na http://www.2hheran.cz/cz/produkt/hp-com ... na-zdarma/
doufam ze se takhle davaji odkazy na stranky
doufam ze se takhle davaji odkazy na stranky

on víceméně každej výrobce má dobré a špatné řady ... jen u firem jako LENOVO, HP jde většinou jen o ty dobré
> pak je tu DELL ten taky s oblibou doporučim i když mě poslední dobou docela zamrzel ...
> dále má oblíbená toshiba .. u té doporučim jak co ...
ale také má kvalitní mašiny
> FS ... další solidní výrobce
> Acer > no tomu se vyhnout i když něco taky ujde
> Asus .. no opravdu jen něco ... spíš nebrat
> MSI, VBI, UMAX atd .. nebrat, nebrat a zase nebrat .... člověk není tolik bohatý, aby si kupoval levné věci, že?

> pak je tu DELL ten taky s oblibou doporučim i když mě poslední dobou docela zamrzel ...
> dále má oblíbená toshiba .. u té doporučim jak co ...

> FS ... další solidní výrobce
> Acer > no tomu se vyhnout i když něco taky ujde

> Asus .. no opravdu jen něco ... spíš nebrat
> MSI, VBI, UMAX atd .. nebrat, nebrat a zase nebrat .... člověk není tolik bohatý, aby si kupoval levné věci, že?

Toshiba R600-10W
mobilcarl píše:to je spíše správný pocit..alespon si potom vybereš přesně to co ti sedne..a ne ešus..
jak se to veme

pak jsem se zakoukal do masinky za 32tis ..pak jsem si rikal ze na to prdim ze mi staci nejakej stred ...
sice jsem si vyhlidl uz par tipu ale pak zase premyslim jestli vzit s vetsim diskem , pameti vetsi ..grafika..porad me to laka vis

pamět je zanedbatelná finanční položka..1000kč za 2G čili ram padá. Disk jde taky rozšířit, ale chápu..to chce co nejvíc. grafika ti je k ničemu pokud pracuješ pořád a nehraješ. navíc dedikovaná grafiku snižuje výdrž na baterii. A navíc se většinou (ne vždy) montuje jen do multimediálních notebooků a myslím si, že ty na přenášení moc nejsou. čili doporučují R61i nebo 6715s, 6720s
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
-
- Moderátor
K tem grafikam x1250 vs X3100. Procital jsem si fora na notebookreview.com a jednoznacne z tohoto duelu vychazi X3100 jako papirove mnohem vykonnejsi grafika. Vse se odviji od ovladacu. Pred par mesici mela x1250 jasny naskok, nyni uz je to relativne vyrovnane a do budoucna kdo vi jak prekvapi nove ovladace od intelu.
Lenovo ThinkPad R61i - C2D T5250, 15.4" WXGA, 2,5GB, 120GB 5.4k, IntelPRO a/b/g, BT, X3100 http://www.stud.fit.vutbr.cz/~xkratk00/ recenze
Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon + Windows XP Professional SP2
Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon + Windows XP Professional SP2
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“