Lenovo TP R61 vs. Toshiba Satellite A300-15C
-
- píše často
-
- Moderátor
-
- píše často
takže je to jen v rozlišení?? já myslle v celkový kvalitě.. právě většina lidí, co má notase kolem mě.. většinou nakej 15,4 palců s procesorem Core 2 Duo. 1,6 GHZ tak se mi ty displaye proste nelibej.. je to takovy tmavy.. divny.. a WSXGA?
Právě taky přemýšlím o tý Toshibě A300.. sice bych si chtěl později koupit externí mnitor, ale i tak nechci aby to mělo stejnej display jako má většina lidí kolem mě..
Právě taky přemýšlím o tý Toshibě A300.. sice bych si chtěl později koupit externí mnitor, ale i tak nechci aby to mělo stejnej display jako má většina lidí kolem mě..
Naposledy upravil(a) SpartanJay dne 08 kvě 2008 21:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
SpartanJay píše:takže je to jen v rozlišení?? já myslle v celkový kvalitě..
WXGA+ na 17" LCD su kvalitou priblizne rovnake ako 15,4" WXGA displeje. WSXGA byvaju vacsinou kvalitnejsie. dost zalezi aj od akeho vyrobcu pochadza ten konkretny lcd panel (teraz nemyslim znacku notebooku).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- Moderátor
-
- Moderátor
To je samozřejmě pravda, dvoulampy Vaia jsou jiná kategorie, já mluvil o všech těch ostatním WXGA...
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, nekopíruj příspěvek nad Tvým viz. CITACE
PRAVIDLA, děkuji
Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, nekopíruj příspěvek nad Tvým viz. CITACE

T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
no ja by som skor povedal, ze kvalita lcd displeja nie je otazka rozlisenia ale skor otazka ceny aku je zanho ochotny vyrobca notebooku zaplatit. ked vyrobca chce tak sa da vyrobit aj kvalitny WXGA displej a ked vyrobca nechce tak nepomoze ani vyssie rozlisenie.
napr. 14,1" WXGA+/SXGA+ displeje maju sice vacsie rozlisenie ako 14,1" WXGA ale su to rovnake smejdy co sa tyka pozorovacich uhlov a kontrastu. alebo 13,3" WXGA+ na X300 je co sa tyka dpi prakticky rovnaky ako 15,4" WSXGA ale co sa tyka ostatnych parametrov je vyrazne horsi aj ked ma uz LED podsvietenie (aj ked nie az taka bieda ako 14,1"). 13,3" WXGA displeje od Sony alebo Apple su na tom kvalitou vyrazne lepsie.
napr. 14,1" WXGA+/SXGA+ displeje maju sice vacsie rozlisenie ako 14,1" WXGA ale su to rovnake smejdy co sa tyka pozorovacich uhlov a kontrastu. alebo 13,3" WXGA+ na X300 je co sa tyka dpi prakticky rovnaky ako 15,4" WSXGA ale co sa tyka ostatnych parametrov je vyrazne horsi aj ked ma uz LED podsvietenie (aj ked nie az taka bieda ako 14,1"). 13,3" WXGA displeje od Sony alebo Apple su na tom kvalitou vyrazne lepsie.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- píše často
-
- Moderátor
Musím říct, že právě prožívám úplně naprosto stejné rozhodování
Jsem student střední školy (v prváku), máme ve třídě Wi-Fi a notebook můžeme mít na lavici o každé hodině. Jestli je u té Toshiby nevýhoda, že toho vydrží méně než R61, tak se chci zeptat jak je na tom Pro verze? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55130

-
- Moderátor
Buď mají v tom odkazu špatný popis nebo špatný obrázek, ale ta lesklá černá věc, co tam je, je klasické 300 a nikoliv verze PRO. Jinak PRO má slitinovou výstuhu, takže kvalitou je o dost výše než klasická lesklá A300...
T420, X31
Tak to je paráda. http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-15v.html . Jestli je tohle pravý obrázek toho Pro, tak je to skvělé... ta lesklá klávesnice je hnus. Satellite Pro A300-15V je pro mě žhavým kandidátem 

Zpět na „Jaký vybrat notebook“